Odesláno 6. března 2022 3 roky Za těch spoustu let používání DNS Google 8.8.8.8 jsem nezaregistroval jediný problém, spíš naopak (DNS poskytovatele - kdysi UPC - byly každou chvíli mimo provoz, Google pouze jednou jedinkrát). A tuším DNS má Google právě v Praze, zatímco kdysi fa UPC to měla v Rakousku. Jak dneska VF nevím. - - - - -
Odesláno 15. ledna 2023 2 roky Neustálé krátkodobé výpadky internetu, lokalita Hlučín, ČSA21, business internet , modem se několikrát denně odpojuje a připojuje k CMTS (výpisy z LOGu).
Odesláno 15. ledna 2023 2 roky @Pavel K Obávám se, že s tím tady nikdo nepomůže. Klasika, zkontrolujte kabel mezi zásuvkou a modemem, koncovky toho kabelu, zda jsou správně dotlačené/zašroubované. A jestli to nepomůže, tak je třeba zavolat na linku a spojit se s technickou podporou, jelikož se bude jednat o individuální problém daného bytu/modemu. Podívejte se do modemu na hodnotu Power Down, zda není příliš vysoká (73 a více). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. února 2023 2 roky Může se mi někdo mrknout na info z modemu?? Nějak nám v hospodě blbnou ty internety 🙂 Nelibí se mi signál na down, je na 0 místy i -1 😞 Stává se že ping výlítne až k sekundovým hodnotám a zkolabuje připojení za cca 2-3 minuty se to zpamatuje a jede se dál. Problém nastává i s přístupem do administrace modemu, kdy po cca 3 dnech provozu se do něj už nedá dostat a musí se restartovat. Díky Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 17. února 2023 2 roky Pokud jde o ten signál na modemu tak tam žádný problém nevidím, ale modem od restartu běžel pouhých 47 minut, což je celkem málo času na to aby se něco dalo poznat z chybovosti. Že je tam úroveň signálu 0 nebo -1 dBmV je v pořádku, problém by byl kdyby to lezlo někam pod -10. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2023 2 roky Aha, tak signálem to není. Ty screenshoty jsem dělal včera chvíli po restartu, ale dneska cca po 20 hodinách jsem se koukal a vypadalo to stejně jen chyb tam bylo cca o třetinu více. Teď jsem koukal, přes vzdálenou plochu a před 45min ho restartovali, takže nemohu poskytnou lepší data 😞 Ale podle pingu to zatím běží. Přijde mi to, že se modem po nějaké době "utahá" a začne zlobit 😞 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 17. února 2023 2 roky A máte tam compal? UI vypadá starší. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 17. února 2023 2 roky Je to Compal, podle screenshotů má už i ten nový FW, ve kterém lze vypnout LED diody na modemu. Jinak pokud ty neopravitelné pakety v posledním sloupečku Post RS chyby nepřibývají nějakou větší rychlostí, tak tam problém asi nebude. A ani na upstreamu není nic vidět. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2023 2 roky Ano je to ten bílý Compal s logem UPC Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 26. února 2023 2 roky nechci zakládat nové vlákno, tak to píšu sem, co je tohle? p.s. modem jsem restartoval Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.