Odesláno 22. srpna 2023 1 rok Řešení 800 77 00 77 nebo *77 ze sítě Vodafone Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. srpna 2023 1 rok To je číslo úplně k ničemu. Než se člověk prokliká, tak to opraví. Proč nemá Vodafone přímou linku na hlášení poruch?? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 22. srpna 2023 1 rok Zavolám, zvolím myslím dvojku a jsem za chvíli u operátora technické podpory. A jestli je porucha za pár minut odstraněna, tak je to dobré ne? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. srpna 2023 1 rok Jasně, porucha měla být odstraněna před 45 minutami a není. Dobré, ne? Dobrou noc No tak je to už více, než 14 hodin. A pořád nefunkční. Skoro pokaždé, když dojde k výpadku elektřiny, tak přestane fungovat i Vodafone. S tím rozdílem, že proud naskočí do pár minut, stejně, jako včera... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 24. srpna 2023 1 rok Autor Číslo asi dobrý, ale když jsem tam volal naposledy, tak mě ubezpečili, že tři výpadky během posledních pár dnů jsou ok a nemám to řešit. Tak pokud je tohle řešení, tak asi jo 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 25. srpna 2023 1 rok Autor Ok, děláme si čárky - čtvrtý krátký výpadek. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 26. srpna 2023 1 rok No , když já tam volal, tak na stránkách "výpadky" žádný hlášený nebyl. A přitom to už nejelo cca 90 minut. A prý proč volám, když jsou na to stránky ☹️ 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 31. srpna 2023 1 rok Autor ok, takže pátý krátký výpadek zrovna před chvilkou Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 7. září 2023 1 rok Autor Jedeme dál, šestý výpadek. Už jsem si k modemu přidal ovládanou zásuvku, abych k němu nemusel chodit. Skoro začínám mít pocit, že ten nový firmware se úplně nepovedl. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 7. září 2023 1 rok A je v domě/bytě apod. kabeláž ok? Není vadný modem? Co na to na Vodafone lince po nějaké kontrole logu připojení, routeru apod.? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.