Odesláno 17. února 2022 3 roky Zdravim, nekolik dni pozoruji kostickovani COOLu a Cinemy, nevim jestli je to jeden MUX. Lokalita Pardubice. Mam potvrzeny stejny problem na jine adrese ve stejne ulici. Deje se to jeste nekde jinde? EK
Odesláno 17. února 2022 3 roky Dobrý den, je důležité zmínit, jak tv sledujete. Máte CA modul, tv start, Vodafone tv box-c nebo ott? Na tomto záleží při identifikování zdroje problému. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 17. února 2022 3 roky Uvádí že jsou kanály v HD a kódování Conax, takže se pravděpodobně bude jednat o DVB-C, takže buď to nějaký lokální problém, nebo možná rušení od pozemního vysílání ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. února 2022 3 roky JJ DVB-C, CA modul. Nedari se mi dohledat slozeni jednotlivych MUXu, jestli se jedna o jeden konkretni. Z TV tuto informaci nedostanu Nicmene vzhledem k tomu, ze mam potvrzeno i z jine adresy zkusim kontaktovat Vodafone Diky
Odesláno 18. února 2022 3 roky Taky by se mohlo jednat o znamy problem CA modulu v novych Sony televizich (muj pripad). Tam ale kostickuji vsechny programy...Sony jiz oznamilo, ze v unorovem updatu to bude opraveno. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 18. února 2022 3 roky @Barbucha HD verze jsou ve společném MUXu a SD verze též. Seznam frekvencí a MUXů je v Centru péče na stránkách Vodafone. https://pics.vodafone.cz/2/pdf/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. února 2022 3 roky V 18. 2. 2022 v 8:57, Barbucha napsal: JJ DVB-C, CA modul. Nedari se mi dohledat slozeni jednotlivych MUXu, jestli se jedna o jeden konkretni. Z TV tuto informaci nedostanu Nicmene vzhledem k tomu, ze mam potvrzeno i z jine adresy zkusim kontaktovat Vodafone Diky Jedná se o MUX21 pro HD verze na kmitočtu 618 MHz (K39) nebo MUX7 pro SD verze na kmitočtu 634 MHz (K41). V Pardubicích by na něich nemělo docházet k rušení ze vzduchu ... MUX21 ještě obsahuje k dvěma jmenovaným Nova Action HD a Prima ZOOM HD. V SD MUXu jsou Nova Gold, Nova Action, Nova Cinema, Nova Fun, Prima love, Prima ZOOM, Prima COOL Upraveno 18. února 2022 3 roky uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 18. února 2022 3 roky Již 5tý den mám stejný problém u poloviny HD kanálů(nova cinema , prima cool, sport 1 , nova sport 2,3,4.... atd) dochází po 20 až 25 sec ke kousnutí a rozkostičkování obrazu. Budu kontaktovat podporu. Pardubice , Polabiny ,Družby
Odesláno 19. února 2022 3 roky Měl jsem ten samý problém dva dny zpátky. Od dneška to už vypadá ok. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.