Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Prováděl jsem dnes podobný průzkum. Lokalita Pardubice, Polabiny1. Potvrzuji, že většina postižených programů jsou HD v nižší části frekvenčního spektra, ale detekuji problém i na multiplexu 786MHz. Neposlouchatelná jsou i všechna rádia na obou frekvencích 546 a 586 MHz. Jedná se o krátké (cca sekundové) dropouty v intervalech 15 - 30 s. Nejedná se o klasické "kostičkování" jako při nekvalitním signálu, spíš jde o krátká "zamrznutí" obrazu a výpadky zvuku. Začalo to někdy ve středu a vidím, že nás je v Pardubicích evidentně víc.

Jsem stále "nepřevedený"  do VF a zatím marně hledám, jak nahlásit poruchu bez přiděleného VF hesla...

Odesláno
  • Řešení
Zavolat na 241 00 51 00, sdělit číslo smlouvy a vyžádat si kontrolu technikem.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Tak jsem opět volal na Vodafone.  Říkal jsem že problém je v celých Pardubicích tak to konečně začnou řešit přes techniky. Operátor říkal že zavolá technik.  Uvidím jak to dopadne.

Upraveno uživatelem Dejima

Odesláno

Nechci to zakřiknout, ale u mě  to aktuálně vypadá, že výpadky ustaly. Dopoledne jsem se bez úspěchu pokoušel dovolat do VF...

Odesláno

No, prý na hlavní stanici to bylo OK.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague