Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Hi, 

I need some info or help in order to get monthly internet connection when having a prepaid card.

I went to my account and tried to activate that option but it didn't work. Or maybe there is another step to be taken and I don't know it.

I went to: my account - Internet - Pripojeni na mesic - 1GB option. But when I press to apply this, I get an error message - Aktualizace se nepovedla.

Please, how can I get help online? (can't visit a store right now)

Thank you

Maybe these screenshots are useful ...

1.JPG

error.JPG

Odesláno

Thank you, but I did this many times without any positive outcome.

(I'm trying to make this change for at least 3 months now, and it's the same message again and again)

Odesláno

yes, right now I have around 700 Kc. always had

Odesláno

Já mám ten samý problém (předplacenka a "aktualizace se nepovedla") při pokusu o změnu internetu, i když já to mám naopak, mám zapnuté "Připojení na měsíc" a snažím přepnout na "blokování připojení". Už to zkouším přinejmenším týden.

--

I've got the same problem (prepaid cart and the same error message) when trying to change the internet type, although I've got it the other way round, I have the "Připojení na měsíc" option active and I'm trying to choose internet blocking. I've been trying to change that setting for at least a week. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague