Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dnes mi přišla SMS, že zahájili převod služeb k Vodafone. Jak dlouho to trvá?

Odesláno

U nás to bylo od první SMS přesně 7 měsíců 😄

Odesláno

U mne bylo za 5h hotovo. Až na 2x reset modemu v průběhu žádné omezení.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Už mám převedeno - mezi informací o zahájení a informaci o ukončení převodu to trvalo cca 50 minut.

Nedokázal jsem aktivovat přihlašování e-mailem (po převodu jsem se nemohl přihlásit do Můj Vodafone, reset hesla jsem zkusil, ale nikdy nepřišel e-mail s odkazem, zkusil jsem i ručně aktivovat přihlašování e-mailem, ale výsledek stejný - žádný mail), tak se holt přihlašuju přes číslo plátce.

Horizon Go mi už nefunguje, Vodafone TV ano, ale jestli je ta aplikace stejně hloupá všude jako na iOS/iPadOS, tak teda fakt super... Takže pokud někdo myslel, že Horizon Go je k ničemu, tak teď se v duchu omluví 🙂

Jsem asi milimetr od zrušení celé Vodafone televize a koupit něco jiného - což teda po skoro 20 letech na kabelové televizi je pro Vodafone skvělý výsledek.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
před 2 hodinami, alnagon napsal:

Dnes mi přišla SMS, že zahájili převod služeb k Vodafone. Jak dlouho to trvá?

Od prvotní sms(e-mail) o migraci,tak cca 2 měsíce 

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

U mě to bylo po čekání 7 měsíců od první SMS že "se začíná", jakmile přijel technik na cca 15 minut na místě a pak všechno po restartu a aktivaci služeb naběhlo už pod Vodafonem.

Přišlo několik SMSek a po celý odpoledně se nedalo přihlásit na můj Vodafone, i když proběhla registrace v pořádku.

Druhej den ráno přišla SMS o dokončení převodu a naskočila sámoška.

Vodafone videotéka fungovala hned (po registraci)

Ve vedlejším vlákně popisuju zatím nalezený komplikace (kostičkování některých programů) s novým stb, které jsem taktéž nahlásil na Vodafone přes poslední SMS, kde se ptali, jestli je vše OK. No není... 😐 Naprosto bez zjevného důvodu, doteď všechno šlo, kromě stb se vůbec nic neměnilo, veškerá kabeláž k stb včetně rozbočky na internet modem je od exUPC/Vodafone.

Taky už chvilku přemýšlím o tom, že vezmu čáru (naposledy právě před cca sedmi měsíci), páč jsem na převod čekal jako na zlepšení a zatím jsem na tom o dost hůř... Jakákoliv IP televize tohle zvládne líp...

Uvidím, až se někdo z Vodafonu ozve, jak slíbili a vyřeší to pitomý kostičkování... Pokud jo, budu zase v klidu a dokonce doobjednám Komplet... pokud ne, je to důvod zmizet, protože se nedá služba, co doteď spoustu let fungovala, využívat...

Nechám si od Vodafonu internet, tady si nemůžu stěžovat a pustím holt domů jednoho z IP TV...

• Slamb změnil název na Převod k Vodafonu
Odesláno

V mém případě proběhlo převedení bez problému. Žádný hardware na výměnu nemám, registrace do Můj Vodafone v pořádku, přihlášení do Vodafone TV aplikace také. Jenom jedna drobná vada: ta internetová televize nefunguje. 😄 Kabelovka přes CA modul naštěstí stále ano.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

"Převedení bez problému, jen mi nejde televize" 😄

Tak koukám, že můžu bejt vlastně rád, že mi fungujou aspoň nějaký programy 🤣

Odesláno

@Budulman Tak Vodafone TV nakonec funguje. Ale jenom na Windows v prohlížeči. Že to nejde na Linuxu, to mě zas až tolik nepřekvapuje, ale nejde mi to ani na Androidu... Každopádně jak říkám, kabelová televize beze změny stále funkční.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

No mě CA karty frčej obě taky v poho (obě zapojený z přívodu TV), ale novej set top box s Vodafone TV je takovej napůl funkční, páč tam toho dost nejde - rozsypává se (ten je zapojenej na zdířku DATA z internetu společně s modemem, tak to zapojil technik na jaře, když jsem dostal dočasně kvůli 1Gb netu HD Mediabox) a ten máme zrovna v obýváku...

Je každopádně divný, že spousta programů jde naprosto OK a pak některý vůbec...
V diagnostice stb hlásí slabej signál imho.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague