Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Linux podporovaný zatím není, ale na androidu by to chodit mělo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak už jsem převedenej  vše v poho.

Odesláno
před 40 minutami, tomus napsal:

Linux podporovaný zatím není, ale na androidu by to chodit mělo.

Teoreticky by u mě mohl být problém, že Android je rootnutý. 😄

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
V 23. 11. 2021 v 13:22, Budulman napsal:

Nechám si od Vodafonu internet, tady si nemůžu stěžovat a pustím holt domů jednoho z IP TV...

Protože jsem pořád ještě neprodýchal Vodafon TV appku (a protože se od úterý nikdo z Vodafone neozval, takže zjevně to není nic, co by je zajímalo) využil jsem včerejší Black Friday akce Telly na měsíc zdarma a jsem normálně v šoku... Registrace, instalace aplikace v Apple TV, a normálně to hraje, žádnej problém. Obraz v pohodě, live i záznam, rychle to reaguje, totálně bez problému. Ještě zkusím postupně další zařízení (v rámci toho provozu zadarmo je povolené jen jedno zařízení, kde to může být zprovozněné) ale už teď mám takový pocit, že tímhle se moje - téměř dvacetiletá - kapitola s kabelovou televizí definitivně uzavírá.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

V pondělí jsem si objednal STB, slíbeno dodání do 2 dnů, potvrzeno odeslání. A stále čekám, stále čekám...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
V 27. 11. 2021 v 8:42, CableG napsal:

Protože jsem pořád ještě neprodýchal Vodafon TV appku (a protože se od úterý nikdo z Vodafone neozval, takže zjevně to není nic, co by je zajímalo) využil jsem včerejší Black Friday akce Telly na měsíc zdarma a jsem normálně v šoku... Registrace, instalace aplikace v Apple TV, a normálně to hraje, žádnej problém. Obraz v pohodě, live i záznam, rychle to reaguje, totálně bez problému. Ještě zkusím postupně další zařízení (v rámci toho provozu zadarmo je povolené jen jedno zařízení, kde to může být zprovozněné) ale už teď mám takový pocit, že tímhle se moje - téměř dvacetiletá - kapitola s kabelovou televizí definitivně uzavírá.

Mam rok, za celou dobu jeden delsi vypadek a jeden kratsi. Ale je to rozdil co??? 🤣 V pondeli vyzkousim Vodafone TV v prohlizeci, ale mam takove divne tuseni, ze to bude porod. Mimochodem, pokud byste chtel na Telly slevu 10% staci poslat SZ 😉

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague