Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobry den, koupil jsem si vodafone balicek pass abych mohl sledovat tv v mobilu. Jelikoz na Váš ch strankach byl seznam podporovanych poskytovatelu tv/aplikaci. Tak ja zajasal a hned si ten Vas balicek aktivoval. Jenze jsem posleze zjistil, ze krome youtubu isou snad vsechny nabizene aplikace placene. Me tohle hodne nastvalo. Meli by jste dle meho u te vasi nabidky vsech moznych poskytovatelu dodat informaci, ze se jedna o sluzby PLACENE! Uvedli jste me v omyl. Muze se mi alespon nekdo z Vodafonu omluvit?

S pozdravem Filip Roszka

Upraveno uživatelem Filip

Odesláno
Že nejsou podporovaní poskytovatelé zadarmo, ale za peníze, to si snad může každý zjistit ještě předtím, než si službu u Vodafone objedná (na webu je uvedený seznam všech podporovaných poskytovatelů). A Vodafone navíc ani nikde netvrdí, že by měli být zadarmo. Takže za co by se měl kdo omlouvat? :P
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

No uzasna odpoved nekoho komu je to naprosto ukradene a jeste s vysmechem snad. Ja bohuzel nejsem moc znaly clovek v tomhle abych vedel jak to chodi. No nic, proste vedet budu vic.

Upraveno uživatelem Filip

Odesláno

Když nevím,jak to chodí,tak před aktivací jakékoliv  služby si zavolám na infolinku postytovatele dané služby a poptám se,co a jak.

Navíc v nejčastějších otázkách ohledě Vf passu je i tato.

Je součástí služby i předplatné?

Předplatné, jako je například u aplikace HBO GO či MusicJetu a dalších aplikací, není součástí Vodafone Passů a je třeba ho uhradit.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Za 200Kč/měsíc může člověk koukat na Netflix, HBO blabla... zdarmo? To chci taky

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno
  • Centrum péče

@Filip Hezký večer, Filipe, je mi líto, jestli jste od Vodafone Passů očekával něco jiného, my ale na našem webu uvádíme, že nezahrnují předplatné daných aplikací nebo služeb, pokud nějaké předplatné nabízejí. Píšeme to na https://www.vodafone.cz/vodafone-pass/ i v Centru péče na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-pass/video-pass/.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague