Odesláno 21. února 2022 3 roky Co se děje po přechodu pod ofiko Vodafone s fórem? Nelze editovat vlastní příspěvky? Je to dočasné či úmysl? Začíná to být jak u pu...ů 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. února 2022 3 roky 1) co přesně by se mělo dít? 2) jaký další novinky? 3) vlastní příspěvky si uživatel může upravovat do 15 minut od odeslání - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. února 2022 3 roky Autor Jsem z toho jelen, nelze citovat, editace mi něšla chvilku po odeslání... ale zkoušel jsem metizím VPN a doplnit svůj příspěvek o zkušenost, už to nešlo, asi to bylo i déle než 15 minut, ale proč právě 15 minut? Začíná to tu být řádně řízeno. Ano, bude to časovým omezením, tohle mi editova jde 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. února 2022 3 roky Pokud chceš doplnit svůj příspěvek o něco dalšího a ještě za ním není žádná odpověď od někoho jiného, tak stačí napsat další příspěvek a oba se pak spojí do jednoho. Jinak občas si všímám že někteří uživatelé mají problém s tím že nemůžou editovat svůj příspěvek později, možná by se ten čas mohl prodloužit třeba na jednu hodinu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. února 2022 3 roky Autor Ale tohle je extra paráda, už to zavání cenzurou, třetí úprava jen s důvodem? Kde je TOMUS? A to předpokládám, že přispěvek bude smazán a spojen s IP a konkrétním účtem VF. 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. února 2022 3 roky důvod úpravy tam mají i moderátoři a nemusí se tam psát nic 😂tomuse máš o příspěvek vejš a čas je tam z toho důvodu, aby nikdo nemoh zpětně celej příspěvek překopat, těch 15 minut je na přečtení a kontrolu chyb víc než dost 🤔 ale jinak máš pravdu, je to cenzura a spiknutí, vodafone ovládne celej svět a zotročí si všechny uživatele fóra 😈 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. února 2022 3 roky Autor Co na to říci? Už to nejí fórum jak bývalo. Je to VF 💩, stejně jako ta sámoška nebo jak tomu nadávají. A tvůj sarkasmus mě v tom jen utvrzuje. 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. února 2022 3 roky @Ritchy Tak to se dalo čekat, že jakmile se z neoficiálního fóra stane oficiální, tak se začnou projevovat tendence diskuzi "moderovat".
Odesláno 21. února 2022 3 roky Tvl, jste normální? Tohle je tu víceméně od přechodu z PHPBB na IPboard fórum ... Moderace při přerodu z neoficiálního na oficiální fórum doznala jen velmi malých změn. Nejvíce času navíc zabere rozdělování a spojování témat (řekli jsme si, že nechceme témata, které budou uhýbat jiným směrem). Kdybyste si stěžovali na logování, security a GPDR nastavení, které je mnohem přísnější, pak OK, ale tohle? Chlapci, jako vážně? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. února 2022 3 roky Teda asi je poznat, že nejsem milovníkem Vodafonu a jeho nového ordnungu, ale tohle problém imo není. Umíš si představit, co by udělalo s vláknem, kdyby si každý mohl editovat zpětně co kdy napsal? To vlákno ztratí smysl a bude z toho binec 😊. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.