Návštěvník petere33 Odesláno 24. února 2022 Sdílet Odesláno 24. února 2022 Dobrý den, zatím jsem u Vodafonu nebyl a není mi jasné zobrazení v samoobluze. Mám neomezené volání a SMS do všech sítí, 1,5GB dat a po pár hovorech na mobilní čísla mám uvedeno příští měsíc k úhradě 212Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 24. února 2022 Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) Za neomezené volání a neomezené SMS + 1,5 GB dat na měsíc to není úplně špatná cena... To už bych o tom přemýšlel taky... Upraveno 24. února 2022 uživatelem Adolf.Shitler 1 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 24. února 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 24. února 2022 @petere33 Hezký večer, v této částce je započítaný i měsíční poplatek za službu. Neznamená to, že byste platil jednotlivé hovory 🙂 Předpokládám, že jde o první zúčtovací období, které nebude celé, proto částka neodpovídá běžné (celé) výši jednoho měsíčního poplatku za tarif. Ondra Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.