Odesláno 8. dubna 2022 3 roky @homberg Nevím, zda jsem to někam psal nebo jsme to nakonec neodeslal. Ale dokud aplikace nebude vydaná, tak nikdo nepotvrdí termín vydání. Těch termínů už bylo, ale vždy se našlo něco, proč vydání aplikace nakonec nedostalo zelenou. Lepší je nevydat nic než vydat nefunkční nedodělek. A to se v dnešní době vývoj SW ubírá tím směrem, že se honem něco vydá a pak se to fixuje, ale elementární funkčnost by to mít mělo (když to není třeba registr řidičů, kde si za to ale mohl stát sám). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. dubna 2022 3 roky Tak jsem myslela že detem pres chromecast na starší tv spustim vodafone tv a??Jo jo zlatý ovčí.To je stejně jako se zrychlenim internetu z 50 na 100 mb s, jediný ci je rychle tak to je účet, sice nevim za co když to nemaká ale snad už se to zlepší....
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Appka pro Android TV je oficiálně venku, přibýt by měly i další dva systémy: https://digital.rozhlas.cz/vodafone-ma-aplikaci-pro-android-tv-prida-i-televizory-samsung-a-lg-8722192
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky No vida, to bylo reci, ze to nejde. Jdu to otestovat... https://www.lupa.cz/aktuality/vodafone-tv-ma-aplikaci-pro-televizory-se-systemem-android/ Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Počin je to jistě chvályhodný, to nezapírám. Ale - jak dlouho se vám přepínají programy v té Android TV? První 4 to nabídne hned, od 5 a dále jenom červené kolečko a točí a točí a točí a prd. Upraveno 11. dubna 2022 3 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Appka se objevila i na zařízení Chromecast Google TV a už se dívám 🙂 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Dnes jsem stahl aplikaci Vodafone tv pro Android z Google play a funguje paradne, diky. Jen by mne zajimalo, mam tim padem zbytecne setopbox Vodafone tv za 120,- mesicne. Sel by vratit, ci vymenit za navyseni sluzen zhruba v te cene? Mam Komfort. dekuji Romul Upraveno 11. dubna 2022 3 roky uživatelem Romul
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Centrum péče @Romul Zdravím vás, pokud už set-top-box nechcete využívat, můžete ho vrátit a využívat tak Vodafone TV bez něj 🙂 Martin - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky @Romul radši si nejprve vyzkoušej jak ta aplikace bude fungovat, přece jenom pokud máš set-top box připojený koaxiálním kabelem přes DVB-C, tak spolehlivost a kvalita vysílání bude určitě na vyšší úrovni. Pokud máš ale OTT verzi boxu připojenou pouze přes internet, tak je to asi jedno. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky v čem by měla bejt spolehlivost a kvalita určitě na vyšší úrovni? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.