Odesláno 27. dubna 2022 2 roky Jednoduchá odpověď. Nic. VTV neumí HBBTV a tlačítko Guide spouší "aplikaci"programu televize. Nemá nic společného s aplikací VTV. HBBTV jedině přes DVB-T a nebo DVB-C. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 27. dubna 2022 2 roky Android TV nemám ale u Vodafone boxů se pro vstup do televizního programu používá zelené tlačítko na ovladači, tak ho vyzkoušej. A pro HbbTV musíš mít televizor připojený koaxiálním kabelem do zásuvky Vodafone a naladit si televizní vysílání v DVB-T (ladění anténa), nebo DVB-C pokud máš CA modul. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. května 2022 2 roky Tipoval bych to, že Tizen bude jako poslední, protože je nejrozšířenější! 😁🤪 Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 26. května 2022 2 roky Asi tak 🤔 otočili pořadí 🙁 kdysi byl Tizen vždy první 🙂 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 27. května 2022 2 roky No, nevím, zda je stále nejrozšířenější (je třeba oddělit ty staré, na kterých to stejně nepůjde, tedy data počítat myslím od modelů 2017 a novější). A měla by být jako druhá, jako třetí až WebOS. Každopádně Vodafone není s kvalitou a stabilitou aplikace spokojen, proto se na ní stále pracuje. Až budou mít pocit, že to může mezi lidi, vypustí to ven. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. června 2022 2 roky Zdravím všechny tak jsem po delší době spustil apku Vodafonu kvůli 24hodinovce lemans na tv Philips a všiml jsem si že když necham kanál cca 1minutu běžet tak cukání které jsem popisoval i dřív ustane. Nevím jestli se něco změnilo nebo upravilo při samotnych streamech ale po té jedné minutě je to i koukatelne. Update na tv žádný nebyl od té doby. Teď už jenom přidat řazení kanálu a bude to už použitelné v pohodě.
Odesláno 26. června 2022 2 roky Nové info bude až oznámí vydání. Do té doby nemá smysl se ptát. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.