Odesláno 1. července 2022 2 roky Dá se někde v aplikaci nastavit zvukový výstup? Po nějaké době jsem aplikaci zkoušel a u HBO na všech stopách byl zvuk pouze ve stereu (2.0) a přitom přímo na TV přes DVB-C je zvuk 5.1. Nikde jsem nenašel, jak to změnit. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 7. července 2022 2 roky Máte nějaký postup, jak Vodafone TV nainstalovat do Google Chromecast with Google TV? Zde ve foru píšete, že to funguje, ale mě to apku ve storu nenjde ...
Odesláno 7. července 2022 2 roky Musí se nainstalovat aplikace Google Play Store kde je k dispozici Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 8. července 2022 2 roky Centrum péče @kenny Dobré ráno, v aplikaci pro Android TV je zatím dostupné pouze stereo. Zvuk 5.1 testujeme, tak věřím, že se ho brzy podaří přidat 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. července 2022 2 roky V 28. 2. 2022 v 16:03, Ondra - Vodafone napsal: @Roman Hezké odpoledne, Romane, konkrétní termín vám dát nemůžu, nicméně na aplikacích pracujeme, jako první nejspíš budeme mít tu pro Android TV. S podporou Chromecastu i MacOS počítáme během tohoto roku. Máme konec července a na Android TV nic není :-))) Nebo pod jakým názvem bychom měli hledat ? Upraveno 22. července 2022 2 roky uživatelem skejpa
Odesláno 22. července 2022 2 roky Jak to, že ne? Na Android TV je aplikace venku už dlouho. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. července 2022 2 roky Ano, konkrétně od dubna letošního roku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. července 2022 2 roky Omlouvám se, už to mám 🙂 Je to neuvěřitelné ale FUNGUJE ! 😄 Tak teď ještě fungující mobilní aplikaci na Galaxy S22 🙂
Odesláno 25. července 2022 2 roky Nejsou, stále to není v použitelném stavu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.