Odesláno 6. srpna 2022 2 roky Dobrý den, v jaké fázy je aplikace pro televizory Samsung? Už to nějak trvá.. 😉
Odesláno 6. srpna 2022 2 roky Já se přidám jak to vypadá s aplikací pro Apple TV? Testuje se nějaká verze nebo jsme ve stavu 0? Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 6. srpna 2022 2 roky Samsung je, ale stále ve fázi testování a ladění. Podobně LG a její WebOS. No a až potom je v rozšíření 🍏 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Nemá někdo prosím vyzkoušeno, zda funguje Vodafone TV na zařízeních: - Xiaomi TV stick - Realme Smart Google TV Stick Aktuálně mám do starší TV v méně využívanější místnosti připojený Google Chromecast, který podporoval sdílení v Horizon GO , nicméně Vodafone TV sdílení neumí. Nebo jsem to přehlédl? HBO Max, Youtube apod. funguje. díky Upraveno 10. srpna 2022 2 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky @Technikusse xiaomi tv stick mám špatnou zkusenost Vodafone TV, se tam sekala, a nešla ovládat Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky @kautskym To byla ta verze s 1 GB RAM bez 4K, nebo verze 4K tedy se 2GB RAM? Hledám alternativu za Google Chromecast a myslel jsem, že nějaký takový stick s vlastním operačním systémem, kdy by odpadla nutnost sdílet z tabletu/telefonu by bylo příjemnější a pohodlnější. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky @Technikusverze 4K se 2GB RAM Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Tak zkus Google Chromecast 4 s Google TV, tam to funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Všichni operátoři přizpůsobují aplikace pro zařízení zákazníků , jen u Vodafone musí zákazníci přizpůsobovat zařízení aplikaci operátora. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky @keramikkaždý operátor to má po svém a to můžu říci jako bývalý zaměstnanec všech tří operátorů Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.