Odesláno 11. února 2023 2 roky V 20. 9. 2022 v 18:42, Marek-26 napsal: Aplikace na Apple TV určitě nebude letos. WebOS a Tizen by letos či do konce fiskálního roku (31.3. 2023) být mohly (termín bez jakékoliv záruky). Díky nedávným problémům s Vodafone TV se síly soustředí na nalezení a opravu chyb, vše ostatní se tak dostalo "na druhou kolej" (platí i o podpoře Chromecastu). Dobrý den, máte, prosím, nějaké aktuální info k tv LG - WebOS? Díky
Odesláno 11. února 2023 2 roky @homberg @Marek-26 Horizon TV šel z aplikace sdílet na TV či smart zařízení přes tuto ikonku v aplikaci Horizon TV (obdobně to je na Youtube apod.). Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. února 2023 2 roky Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali opravdu funguje bez větších technických fíglů podpora Vodafone TV na "Google Chromecast with Android TV (4k i HD verze)", kvůli jednomu dočasnému řešení. Zkrátka koupím nejnovější Chromecast s tímto operačním systémem, půjdu do Google Play (který je předpokládám defaultním obchodem), stáhnu aplikaci Vodafone TV a nastavím. I zdejší fórum mi v této otázce přijde trochu rozpolcené, ale předpokládám, že takhle zhruba už to pár měsíců funguje. Díky předem za ujištění. :-
Odesláno 11. února 2023 2 roky Dobrý večer, nejde jít jen defaultně do vyhledání aplikací, je třeba zapnout přímo Obchod Play a tam aplikaci najít. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. února 2023 2 roky Tak tak, mám Google Chromecast HD a Vodafone TV není ve výchozí nabídce aplikací, ale nutno přes hlasové ovládání: "open Google Play Store" a tam jsou kdejaké aplikace včetně Vodafone TV. Někdo psal, že se mu aplikace Vodafone TV odhlašuje a musí se často přihlašovat, zadávat jméno a heslo. Já mám Chromecast cca od listopadu a přihlášení pořád drží. Upraveno 11. února 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. února 2023 2 roky Kdo má účet u Googlu může tuto aplikaci nainstalovat i z PC na https://play.google.com/ kde se vybere do kterého zařízení se to má nainstalovat - zařízení musí být zaregistrované Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 11. února 2023 2 roky Nemám žádnou zkušenost s chromecastem, dá se ovládat i třeba pomocí mobilu aby nebylo nutné šaškovat s hlasovým ovládáním? A když třeba na mobilu budu sledovat ivysilani a odešlu to do chromecastu, chápu dobře, že app ivysilani na mobilu můžu pak vypnout a chromecast pořád poběží? (a ovládat to video pak budu přes app Google Home) (Trochu jsem googlil ale na toto jsem odpověď nenašel) Díky Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 11. února 2023 2 roky Chromecast 4 má svůj vlastní systém. Už to tak není jak předchozí verze, kdy to fungovalo jen pomocí sdílení, bez vlastního OS. Chromecast 4 běží i nezávisle na jiném zařízení, ale samozřejmě lze i např. z mobilu na něj poslat rozhlídnuté video z YouTube. Ono to šaškování je jednou, než si to nastavíš, stáhneš. Pak už hlasově nemusíš. Stažené /instalované aplikace z Obchodu Play budeš mít na domácí obrazovce co by zástupce připravené ke spuštění. Upraveno 11. února 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. února 2023 2 roky Před hodinou, Ivo2003 napsal: A když třeba na mobilu budu sledovat ivysilani a odešlu to do chromecastu, chápu dobře, že app ivysilani na mobilu můžu pak vypnout a chromecast pořád poběží? (a ovládat to video pak budu přes app Google Home) (Trochu jsem googlil ale na toto jsem odpověď nenašel) Díky Na mobilu se ti přehrávání přeruší a bude se přehrávat na obrazovce televizoru a pomocí dálkového ovladače od chromecastu, či televizoru pokud umí HDMI CEC, nebo přes mobil můžeš přehrávané video ovládat a obrazovku mobilu klidně zhasnout, nebo na něm pracovat v jiné aplikaci, protože stream už potom běží mezi internetem a Chromecastem a mobil slouží pouze jako ovladač, . ale není to úplně totéž jako když iVysílání spustíš přímo přes aplikaci přímo v Chromecastu, protože tam se potom pohybuješ pomocí ovladače v prostředí aplikace, zatímco v prvním případě pouze ovládáš přehrávané video a jakmile ho ukončíš, vrátíš se na domovskou obrazovku chromecastu Asi dva roky jsem používal Chromecast 3 a nedávno jsem také koupil Chromecast HD a lituji toho že jsem to neudělal dřív, protože tahle verze s Androidem nabízí mnohem víc možností. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. února 2023 2 roky Myslel jsem samozřejmě ten Chromecast s TV. A teď je navíc za nízkou cenu, na Mironetu necelá tisícovka i s eu adaptérem. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.