Odesláno 3. května 2023 1 rok Tak jsem si ten zázrak taky stáhnul. Jen tak že zvědavosti, jak to funguje jsem dal přehrát od začátku. Půl minuty se mě tam točilo kolečko, tak jsem z toho vyskočil. Myslím že už to zkoušet nebudu. Úplně to stačilo. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 3. května 2023 1 rok Zajímavá zkušenost. Už to jedu cca 24h živě i zpětně a super. Asi to bude mít mouchy jako na Android TV, kde si kde kdo dělá továrko OS, aby mu aplikace jela na jeho BYOD zařízení korektně. Ve většině případů u chyb na Android TV však šlo o chybu konkrétního zařízení, ne výpadku Vodafone TV. Upraveno 3. května 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. května 2023 1 rok používám TV na Samsung Tizen stejně dlouho jako @Technikus a nemůžu si aplikaci vynachválit 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 3. května 2023 1 rok Mně by se strašně líbilo, kdyby byla do budoucna aplikace, kde by bylo živé vysílání z DVB-C a CAM, a celé by se to tedy chovalo jako vodafone STB u DVB-C služby. Osobně v to asi ani nedoufám, každopádně by to bylo velice fajn 🙂 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 3. května 2023 1 rok Já už set top box šel dneska vrátit, tak snad se na tom nic měnit nebude a když už, ne k horšímu. 😬 Samoobsluha měsíční cenu za služby hned aktualizovala (- 70 Kč), zato TV služby to nějak nerozchodily - nevidím žádné zařízení, Tizen/Android TV/Android OS apod. Ale Vodafone TV na nich funguje dál. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. května 2023 1 rok @Technikus To je to, co jsem říkal... Takže zařízení v samoobsluze nepůjdou přidávat/odebírat. A hodně štěstí při objednávání servisu například. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 1 rok Pokud ve VF nikdo nepocita s variantou "zadne pronajate zarizeni", tak je to trochu fail. Jinak, co dalsi platformy? Planuje se treba podpora LG jeste letos? Co Hisense a podobne? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 4. května 2023 1 rok Tak to snad musí být jen chyba samoobsluhy, ne? Když nové TV tarify jasně uvádějí, že lze mít TV bez set top boxu a současně, že lze mít Vodafone TV až na 10ti zařízeních, maximálně 2 aktivní současně. Já uživ. jméno a heslo znám, tzn přidávat není problém (měl jsem cca půlku zařézení z 10), smazat bych aktuálně musel asi přes Vodafone linku, když v Samoobsluze to vypadá takto. Třeba se to aktualizuje v novém fakt. období. Co vím, dost samoobsluha při změně služeb zlobí a musí dojet období, aby se aktualizovala. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. května 2023 1 rok @zajdee LG se plánuje, ostatní se asi nevyvíjí a že by dělali aplikace pro každý systém, se též asi nepočítá. Aktuální EU market share je jasný, po LG bych čekal Apple. A jestli bude letos LG, to dnes nikdo nedokáže říci. @Technikus Kéž by byl problém jen v samoobsluze. Já to psal, nevracejte 😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 1 rok Centrum péče Hezký den, @Technikus, myslím, že jsem vám podle screenu právě odpovídal i na Facebooku 🙂 Pošlete nám to prosím do toho zabezpečeného formuláře, ať to můžeme kolegům předat 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.