Odesláno 16. května 2023 1 rok Tak po dnešní aktualizaci aplikace na android TV (Philips) zmizly z nabídky erotické programy. Tak mám takové podezření, že opět něco zmršili! Na Tizenu vše OK. Upraveno 16. května 2023 1 rok uživatelem Beris Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 16. května 2023 1 rok Je pravda že dneska jsem si toho taky všiml ale to mě zrovna netankuje. Od toho mám přítelkyni 😄 Spíš jestli tam toho náhodou nechybí víc.
Odesláno 18. května 2023 1 rok Centrum péče Hezký den, o tom, že po aktualizaci se nezobrazují erotické kanály víme a řešíme to 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 21. května 2023 1 rok Take se někomu objevila tato možnost v aplikaci pro Samsung Tizen ? Je to v sekci Videoteka Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. května 2023 1 rok Já mám tu hlášku "zřeknutí se zodpovědnosti" taky. A to mám stb. Ukáže se to když sjedu na "všechny filmy". Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 21. května 2023 1 rok @LadikPřesně tak, tak to dali asi všude, ale co to znamená? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. května 2023 1 rok Centrum péče Hezké ráno, @kautskym a @Ladik, já tu hlášku ve svém boxu vidím také. Poslal jsem to kolegům, aby mi k tomu sdělili víc informací, tak uvidíme. Dám tady pak vědět 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. května 2023 1 rok V 15. 5. 2023 v 22:08, slidercz napsal: Zdravím tak mi dneska přišel update na android tv (Philips) aplikace sice déle najíždí ale přestalo to nepříjemné cukání. A obraz je plynulejší a hlavně je svižnější rolování v seznamu kanálů kdy se starší verze nepříjemně škubala nebo nenacitala obsah takže nešlo přehrávat. Tak to vypadá že se sáhlo na optimalizaci. A už je i použitelná. Teď už jenom řazení kanálů a bude to v pohodě. Aplikaci mám na postarší Sony s androidem a přijde mi to spíš horší, dřív se obraz cukal při velkých změnách a teď skoro pořád. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 22. května 2023 1 rok Já mám Philips a aktualizace aplikace ničemu nepomohla. Drobné zadrhávání obrazu je tu pořád a to mám nejnovějšího OLEDa. A to ještě přibyly problémy s nezobrazováním některých programů. Jenom by mně zajímalo, kdo a na čem aplikaci testuje, než ji dají ven! Tipoval bych to, že asi Stevie Wonder! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 22. května 2023 1 rok A není ta TV připojena přes wifi? Já mám teda Tizen na Samsungu a ta TV je připojena kabelem a Vodafone TV běží bez zmiňovaných problémů. Jo, na Google Chromecast 4 HD mi to běží lehce hůř, ale zase tam je pouze 1.5 GB RAM a ještě to běží přes wifi. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.