Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Já si na apku VTV pro samsungy nemůžu stěžovat. Šlape jak má, rychlost, nepadá, prostě dobrá práce.

Odesláno

To nepadá, ale rychlost by mohla být plynulejší. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
před 20 hodinami, CableG napsal:

Kvůli absenci podpory Apple TV si platím Telly - čas od času nějaký drobný problém je, ale proti VTV je to stabilní systém v rutinním provozu s násobně lepší uživatelskou zkušeností.

Telly má teď akci na tři měsíce zdarma když si objednáte a zaplatíte iDNES premium na jeden rok za 490 Kč, nebo pokud už ho máte předplacené, tak si můžete Telly rovnou vyzkoušet, já ho mám a chystám se na to, už jsem těch různých IPTV televizi na zkoušku zdarma vyzkoušel docela dost a každá má nějaké pro a proti.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

A kdyby náhodou měl někdo českou spořitelnu, tak v moneyback je kupón na Telly v délce 60 dnů.

• Premium
  • -
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Karviná
Odesláno
V 26. 9. 2023 v 18:12, tomus napsal:

Telly má teď akci na tři měsíce zdarma když si objednáte a zaplatíte iDNES premium na jeden rok za 490 Kč, nebo pokud už ho máte předplacené, tak si můžete Telly rovnou vyzkoušet, já ho mám a chystám se na to, už jsem těch různých IPTV televizi na zkoušku zdarma vyzkoušel docela dost a každá má nějaké pro a proti.

Jen je potřeba počítat s tím, že Telly jsou tak trochu podvodníci. Ještě v květnu u nich byly v ceně čtyři souběžné streamy, v červnu se začali tvářit, že jako něco opravují a že jsou dočasně možné pouze dva a v červenci najednou začali tvrdit, že vždycky měli jen dva souběžné streamy a pokud jich někomu šlo víc, tak to byla chyba. Sice to na svém webu všude upravili, ale zapomněli, že paměť internetu je věčná 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

@tomusZkoušel jsi Sweet TV? Teď to na mě vykouklo, tak jsem se zaregistroval na trial a nainstaloval na AppleTV - pro člověka, který je zvyklý na odezvu VTV (včetně boxů), to bude asi trochu šok, že není potřeba na všechno pořád čekat. Akorát teda se zákazem přetáčení u Primy se to moc nepáře, prostě je to zakázaný - v tomhle je Telly o něco vstřícnější.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Plánuje se prosím aplikace pro smart TV LG (webOS)?

Nepodařilo se mi dohledat žádné relevantní informace.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station, CA modul
  • Děčín
Odesláno

Plánuje, nikdo ale zatím neví, kdy bude.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague