Odesláno 26. září 2023 1 rok Já si na apku VTV pro samsungy nemůžu stěžovat. Šlape jak má, rychlost, nepadá, prostě dobrá práce.
Odesláno 26. září 2023 1 rok To nepadá, ale rychlost by mohla být plynulejší. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 26. září 2023 1 rok před 20 hodinami, CableG napsal: Kvůli absenci podpory Apple TV si platím Telly - čas od času nějaký drobný problém je, ale proti VTV je to stabilní systém v rutinním provozu s násobně lepší uživatelskou zkušeností. Telly má teď akci na tři měsíce zdarma když si objednáte a zaplatíte iDNES premium na jeden rok za 490 Kč, nebo pokud už ho máte předplacené, tak si můžete Telly rovnou vyzkoušet, já ho mám a chystám se na to, už jsem těch různých IPTV televizi na zkoušku zdarma vyzkoušel docela dost a každá má nějaké pro a proti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. září 2023 1 rok A kdyby náhodou měl někdo českou spořitelnu, tak v moneyback je kupón na Telly v délce 60 dnů. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 26. září 2023 1 rok Ano a nejen Spořitelna ale i další banky to mají v akci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. září 2023 1 rok V 26. 9. 2023 v 18:12, tomus napsal: Telly má teď akci na tři měsíce zdarma když si objednáte a zaplatíte iDNES premium na jeden rok za 490 Kč, nebo pokud už ho máte předplacené, tak si můžete Telly rovnou vyzkoušet, já ho mám a chystám se na to, už jsem těch různých IPTV televizi na zkoušku zdarma vyzkoušel docela dost a každá má nějaké pro a proti. Jen je potřeba počítat s tím, že Telly jsou tak trochu podvodníci. Ještě v květnu u nich byly v ceně čtyři souběžné streamy, v červnu se začali tvářit, že jako něco opravují a že jsou dočasně možné pouze dva a v červenci najednou začali tvrdit, že vždycky měli jen dva souběžné streamy a pokud jich někomu šlo víc, tak to byla chyba. Sice to na svém webu všude upravili, ale zapomněli, že paměť internetu je věčná 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. září 2023 1 rok @tomusZkoušel jsi Sweet TV? Teď to na mě vykouklo, tak jsem se zaregistroval na trial a nainstaloval na AppleTV - pro člověka, který je zvyklý na odezvu VTV (včetně boxů), to bude asi trochu šok, že není potřeba na všechno pořád čekat. Akorát teda se zákazem přetáčení u Primy se to moc nepáře, prostě je to zakázaný - v tomhle je Telly o něco vstřícnější. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 18. října 2023 1 rok Plánuje se prosím aplikace pro smart TV LG (webOS)? Nepodařilo se mi dohledat žádné relevantní informace. Premium - Základní Vodafone Station, CA modul Děčín
Odesláno 18. října 2023 1 rok Plánuje, nikdo ale zatím neví, kdy bude. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.