Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Ten odkaz už nefunguje, asi to radši stáhli.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

koukám že už nefunguje 😄 

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Ač jsem většinou negativní, tak pár dní zkouším VTV aplikaci na starém Android televizoru (2015) a až na to, že je to ukrutně pomalé, tak je to jinak celkem použitelné. Takže když vyjdu z toho utrpení, co VTV způsobuje na iOS/iPadOS, tak bych si dovolil predikovat, že verze pro Apple TV je mnohem dál, než si dokážou představit i mnohem větší pesimisti, než jsem já 🤷🏻‍♂️

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Tak to jsem zvědavý. Rád se nechám překvapit. Ale pokud to dobře chápu tak k věří pro Apple TV je hodně daleko. Když snad za čtvrt roku bude teprve verze pro LG TV. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

Asi jsem to napsal nejednoznačně. Slovy “mnohem dál” jsem myslel termín vydání, nikoliv postup vývoje. Omlouvám se za vyvolání předčasných nadějí 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Používá někdo aplikaci na televizi Phillips? potřeboval bych poradit jestli se dá některým tlačítkem dostat do seznamu televizí nebo musím vždy na hlavní stranu. Tlačítko list na ovladači mi nefunguje

• -
  • Basic+
  • ALLinONE
  • -
  • Stříbrnice
Odesláno

Již bylo odpovězeno v jiném vlákněAle pro připomenutí."Tlačitko EPG na ovladači TV patří k EPG přes DVB tuner a ne k nějaké aplikaci".Opravdu se musí jít v rámci VFTV aplikace na hlavní stranu a tam zvolit a tam zvolit položku televizní program.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Nemusí být pravidlem. Do včerejška jsme používali TV od TM a normálně to fungovalo. proto se reálně ptám někoho kdo má  stejnou TV.spacer.png 

Upraveno uživatelem krsicka

• -
  • Basic+
  • ALLinONE
  • -
  • Stříbrnice
Odesláno

Nefunguje, 55OLED856

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Ani tedy žádným jiným tlačítkem či kombinací?

• -
  • Basic+
  • ALLinONE
  • -
  • Stříbrnice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague