Odesláno 5. dubna 2024 1 rok mám OTT VTV Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 20. dubna 2024 20. dub Zjistili jsme několik problémů,které se týkají systému WebOS ve verzi 4 až 7 běžících na televizorech LG.Tyto zranitelnosti umožňují po obejití autorizačního mechanismu získat v televizoru plný přístup. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. dubna 2024 20. dub Nějaké nové info k Apple TV ? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 20. dubna 2024 20. dub Tys ještě nepřešel na TV od růžového operátora, aktuálně asi i zaměstnavatele? 🙃 Upraveno 20. dubna 2024 20. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. dubna 2024 20. dub @Technikusmam Magenta TV ale na testování, narovinu když mám na trvalo za cca 45 Kč jako bývalý zaměstnance Vodafone AllinOne tak proč bych platil magentu A ano jsem zaměstnanec TMCZ do zari 2024 Upraveno 20. dubna 2024 20. dub uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 10. května 2024 10. kvě Milý Vodafone, jak dlouho se ještě budou řešit požadavky 1597642 a 1734535 někdy z 9/2023, že pokud nemám set top box, nevidím pod službou TV žádná zařízení? Očekávál bych, že zobrazovat počet, název, MAC nebo jasně identifikovatelnou informaci nebude zas takový problém, aby zákazník zjistil, zda je už na maximáním počtu registrací zařízení - tj. 10, nebo má ještě rezervu. Upraveno 10. května 2024 10. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. května 2024 10. kvě A ja si uz myslel, ze jsem v tom sam...)) -resil jsem mooc dlouho pred 09/2023. V tomto obdobi jsem uz byl v klidu a rezignoval. - - - CI O-va
Odesláno 13. května 2024 13. kvě @Martin - Vodafoneči jiný pracovník Vodafone. Na toto se prosím taky vyjádříte? Upraveno 13. května 2024 13. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. května 2024 13. kvě Centrum péče @TechnikusNevidím takto obecně do těch požadavků. Pokud se tím ale kolegůové zabývají, nijak to neurychlím a je opravdu potřeba počkat 😞 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 13. května 2024 13. kvě Přesně. Já taky říkám manželce , že o té uvolněné klice na okně vím , že mi to nemusí každý půlrok připomínat. - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.