Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno
V 20. 9. 2022 v 18:42, Marek-26 napsal:

Aplikace na Apple TV určitě nebude letos. WebOS a Tizen by letos či do konce fiskálního roku (31.3. 2023) být mohly (termín bez jakékoliv záruky). Díky nedávným problémům s Vodafone TV se síly soustředí na nalezení a opravu chyb, vše ostatní se tak dostalo "na druhou kolej" (platí i o podpoře Chromecastu). 

Dobrý den, máte, prosím, nějaké aktuální info k tv LG - WebOS? Díky 

Odesláno

@homberg @Marek-26 Horizon TV šel z aplikace sdílet na TV či smart zařízení přes tuto ikonku v aplikaci Horizon TV (obdobně to je na Youtube apod.).  

Bez názvu.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali opravdu funguje bez větších technických fíglů podpora Vodafone TV na "Google Chromecast with Android TV (4k i HD verze)", kvůli jednomu dočasnému řešení. Zkrátka koupím nejnovější Chromecast s tímto operačním systémem, půjdu do Google Play (který je předpokládám defaultním obchodem), stáhnu aplikaci Vodafone TV a nastavím. I zdejší fórum mi v této otázce přijde trochu rozpolcené, ale předpokládám, že takhle zhruba už to pár měsíců funguje. Díky předem za ujištění. :-

Odesláno

Dobrý večer, nejde jít jen defaultně do vyhledání aplikací, je třeba zapnout přímo Obchod Play a tam aplikaci najít.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak tak, 

mám Google Chromecast HD a Vodafone TV není ve výchozí nabídce aplikací, ale nutno přes hlasové ovládání: "open Google Play Store" a tam jsou kdejaké aplikace včetně Vodafone TV.

Někdo psal, že se mu aplikace Vodafone TV odhlašuje a musí se často přihlašovat, zadávat jméno a heslo. 

Já mám Chromecast cca od listopadu a přihlášení pořád drží. 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Kdo má účet u Googlu může tuto aplikaci nainstalovat i z PC  na  https://play.google.com/  kde se vybere do kterého zařízení se to má nainstalovat - zařízení  musí být  zaregistrované

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Nemám žádnou zkušenost s chromecastem, dá se ovládat i třeba pomocí mobilu aby nebylo nutné šaškovat s hlasovým ovládáním? 

A když třeba na mobilu budu sledovat ivysilani a odešlu to do chromecastu, chápu dobře, že app ivysilani na mobilu můžu pak vypnout a chromecast pořád poběží? (a ovládat to video pak budu přes app Google Home) 

(Trochu jsem googlil ale na toto jsem odpověď nenašel)  Díky 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

Chromecast 4 má svůj vlastní systém. Už to tak není jak předchozí verze, kdy to fungovalo jen pomocí sdílení, bez vlastního OS.

Chromecast 4 běží i nezávisle na jiném zařízení, ale samozřejmě lze i např. z mobilu na něj poslat rozhlídnuté video z YouTube. 

Ono to šaškování je jednou, než si to nastavíš, stáhneš. Pak už hlasově nemusíš. Stažené /instalované aplikace z Obchodu Play budeš mít na domácí obrazovce co by zástupce připravené ke spuštění. 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno
Před hodinou, Ivo2003 napsal:

A když třeba na mobilu budu sledovat ivysilani a odešlu to do chromecastu, chápu dobře, že app ivysilani na mobilu můžu pak vypnout a chromecast pořád poběží? (a ovládat to video pak budu přes app Google Home) 

(Trochu jsem googlil ale na toto jsem odpověď nenašel)  Díky 

Na mobilu se ti přehrávání přeruší a bude se přehrávat na obrazovce televizoru a pomocí dálkového ovladače od chromecastu, či televizoru pokud umí HDMI CEC, nebo přes mobil můžeš přehrávané video ovládat a obrazovku mobilu klidně zhasnout, nebo na něm pracovat v jiné aplikaci, protože stream už potom běží mezi internetem a Chromecastem a mobil slouží pouze jako ovladač, .

ale není to úplně totéž jako když iVysílání spustíš přímo přes aplikaci přímo v Chromecastu, protože tam se potom pohybuješ pomocí ovladače v prostředí aplikace, zatímco v prvním případě pouze ovládáš přehrávané video a jakmile ho ukončíš, vrátíš se na domovskou obrazovku chromecastu

Asi dva roky jsem používal Chromecast 3 a nedávno jsem také koupil Chromecast HD a lituji toho že jsem to neudělal dřív, protože tahle verze s Androidem nabízí mnohem víc možností.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Myslel jsem samozřejmě ten Chromecast s TV. A teď je navíc za nízkou cenu, na Mironetu necelá tisícovka i s eu adaptérem. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague