Odesláno 13. února 2023 2 roky Kup si Android TV klidně hned 🙂 Ano, už to mělo dávno být, už se prý i testovalo v ČR, ale bylo vráceno jako nepoužitelné a od té doby jsem o tom neslyšel, kromě toho, že se vydání neustále posouvá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2023 2 roky Tak já naštěstí jedu přes CA moduly, nahrávám na USB disk a využívám zpětné přehrávání přes HBBTV. Ale baví mě tady to nekonečné slibování od takového kolosu, jakým Vodafone je. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2023 2 roky Mám starší TV Samsung (ještě není Smart, má HDMI) a chtěl bych koupit Blaupunkt B - Stream Box a do něj pak nahrát Vodafone TV. Tedy pokud Vodafone TV už je v Google Play? Je to možné, bude mi to fungovat?
Odesláno 17. února 2023 2 roky Podle specifikací ten Blaupunkt má operační systém Android TV, takže teoreticky by aplikace Vodafone TV na něm fungovat měla. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2023 2 roky Ale jistotu mít nemůžete. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. února 2023 2 roky před 11 hodinami, Pavelka1. napsal: Mám starší TV Samsung (ještě není Smart, má HDMI) a chtěl bych koupit Blaupunkt B - Stream Box a do něj pak nahrát Vodafone TV. Tedy pokud Vodafone TV už je v Google Play? Je to možné, bude mi to fungovat? Minulý týden jsem si ho koupil a funguje s Vodafoe TV v pohodě. Jen ta aplikace Vodafone je trošku zvláštní. Chvíli to trvá se naučit ji ovládat.
Odesláno 19. února 2023 2 roky Pořídil jsem si multimediální centrum Mascom MCA 102 a povedlo se mi Vodafone TV instalovat, zatím jsem nezkoušel přehrát něco zpětně. Je to složité na obsluhu, programy totiž nejdou seřadit a mám tam i programy, které nemám zaplaceny v mém tarifu Komfort. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 19. února 2023 2 roky Programy které nemáš předplacené se dají skrýt v nastavení aplikace, seřadit kanály podle svého ale nelze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. února 2023 2 roky V nastavení je jen skrýt prémiové kanály a to nic neudělá a potom je v nastavení rodičovský zámek, ale ten mi nabízí jen ty moje programy, tak nevím jak na to? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 19. února 2023 2 roky Dobrý den ,nějaké info ohledně Vodafon tv na tv Samsung? Na android už funguje a na Tizen stále nic.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.