Odesláno 21. dubna 2023 2 roky Kéž by to měl Samsung Electronics Czech and Slovak pouze na jeden klik, když u Vodafone Spain to už provozují a jsou k tomu i nějaké dokonce české články např. tady nebo tady Když vidím datum té verze aplikace - 2019, je mi k pláči, proč to v ČR ještě dneska neběží. Upraveno 21. dubna 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. dubna 2023 2 roky souhlasím, už by to mohli spustit Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. dubna 2023 2 roky Co spustit? A jo, tu aplikaci pro Samsung Smart TV. Už jsem pomalu začal zapomínat, je už to přece jenom nějaký týden...🤣 Kdo na to má pořád myslet. @Marek-26 Je, prosím tě, nějaké nové info, nebo to teď zdržuje Samsung? Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 21. dubna 2023 2 roky a já sem zase zvědavej, jestli ta aplikace za ty roky čekání bude absolutně totálně nejvíc boží a dokonalá, že nic lepšího nikdo jinej nemá 🤭 za předpokladu, že se jí dožijeme 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. dubna 2023 2 roky Tak to si piš, takovou aplikaci ještě svět neviděl. 😉 Ale vážně, doufám, že to nebude optimalizované podobně jako apka pro Google TV. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 21. dubna 2023 2 roky Panove, byt vami, radsi bych Samsung TV prodal a koupil AndroidTV... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 22. dubna 2023 2 roky Měli bychom se během pár týdnů dočkat, ale člověk míní... Původně mělo už dávno být. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Jo, za několik týdnů budou i vánoce, tak snad se v té době už budeme dívat přes aplikaci 🥳 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. dubna 2023 1 rok To bych napsal pár měsíců 🙂 ale neměl by to být ani ten celý pár měsíců. Uvidíme, zda se jim to konečně povede. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. dubna 2023 1 rok Citovat To bych napsal pár měsíců 🙂 ale neměl by to být ani ten celý pár měsíců. Uvidíme, zda se jim to konečně povede. @Marek-26 Těch pár tvých příspěvků mě tak nalákalo, že to zkouším hledat v App každý den 😁
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.