Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Funguje výborně 👍

Odesláno

Zkoušel jsem krátce na 32" TV Samsung 2 roky staré, tam to bylo trošku pomalejší, ale na rozdíl od aplikace pro Android TV tam nedochází k zaseknutí a točení kolečka u načítání přehledu programů při rychlém scrollování dolů.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jsem rád, že se to čekání vyplatilo.
Snad bude aplikace pro LG stejně povedená, až budu měnit svou starou plazmu tak chci OLED LG. Tak se určitě dočkám dřív než aplikace pro Apple TV 😃 

U nových TV tarifů už není nutnost mít pronajaté zařízení, což může být pro mnohé dobrá zpráva. Já to chci aplikaci jako doplněk k CI modulu na který nedám dopustit. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

STB byl podmínkou pouze TV Klasik u ostatních podmíněn nebyl 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Tak jsem včera večer zkusil nezávisle na fóru a ono to tam bylo. KONEČNĚ. Je to trošku pomalejší a programy nejsou poskládané, tak jak jsem si je poskládal na PC a tabletu, ale jsem rád aspoň za to. Snad už se bude jen vylepšovat. 

Odesláno

Co máte za model televize a její stáří? Ostatní uživatelé rychlost aplikace chválí. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno
Fachá to i ve spolupráci s DVB-C a CAM tím způsobem, že lineární vysílání jede přes DVB-C, zatímco nelineární přes netovou aplikaci? Nebo všechno jenom přes net?
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@MSwamp Mám UE55RU8002 a srovnání mám se shildem pro.

Odesláno

@Adolf.Shitler Včera jsem na chvíli vypnul set top box a aplikace na OS Tizen jeden naprosto v pořádku živě i zpětně, jede tedy vše z internetu a set top box by mohl být klidně ve skříni. 

Zatím tu tedy máme k porovnání

UE49NU7172UXXH 2018 - jede ok
UE55RU8002 2019 - pomalejší? 
QE50Q80AAT 2021 - jede ok

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

já taky STB, nemám, měl jsem prozatím půjčený android box od rodičů, a mám jinak OTT TV nemám DVB-C, a vše jede nádherně 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague