Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Tak po dnešní aktualizaci aplikace na android TV (Philips) zmizly z nabídky erotické programy. Tak mám takové podezření, že opět něco zmršili!

Na Tizenu vše OK.

Upraveno uživatelem Beris

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Je pravda že dneska jsem si toho taky všiml ale to mě zrovna netankuje. Od toho mám přítelkyni 😄

Spíš jestli tam toho náhodou nechybí víc.

Odesláno

Take se někomu objevila tato možnost v aplikaci pro Samsung Tizen ? Je to v sekci Videoteka

image.jpg

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Já mám tu hlášku "zřeknutí se zodpovědnosti" taky. A to mám stb. Ukáže se to když sjedu na "všechny filmy".

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

@LadikPřesně tak, tak to dali asi všude, ale co to znamená?

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
V 15. 5. 2023 v 22:08, slidercz napsal:

Zdravím tak mi dneska přišel update na android tv (Philips) aplikace sice déle najíždí ale přestalo to nepříjemné cukání. A obraz je plynulejší a hlavně je svižnější rolování v seznamu kanálů kdy se starší verze nepříjemně škubala nebo nenacitala obsah takže nešlo přehrávat. Tak to vypadá že se sáhlo na optimalizaci. A už je i použitelná. Teď už jenom řazení kanálů a bude to v pohodě.

Aplikaci mám na postarší Sony s androidem a přijde mi to spíš horší, dřív se obraz cukal při velkých změnách a teď skoro pořád. 

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Já mám Philips a aktualizace aplikace ničemu nepomohla. Drobné zadrhávání obrazu je tu pořád a to mám nejnovějšího OLEDa. A to ještě přibyly problémy s nezobrazováním některých programů.

Jenom by mně zajímalo, kdo a na čem aplikaci testuje, než ji dají ven! Tipoval bych to, že asi Stevie Wonder!

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

A není ta TV připojena přes wifi? 

Já mám teda Tizen na Samsungu a ta TV je připojena kabelem a Vodafone TV běží bez zmiňovaných problémů. 

Jo, na Google Chromecast 4 HD mi to běží lehce hůř, ale zase tam je pouze 1.5 GB RAM a ještě to běží přes wifi. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague