Odesláno 11. června 2023 1 rok Nebo zkusit něco podobného 🤔 Homatics Dongle G 4K - další multimediální přehrávač s Google TV - Parabola.cz Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 12. června 2023 1 rok Diky za navedeni na parabolu(nejak jsem pozapomnel tam chodit) -pekna recenze.... -autor se tam celkem nad zarizenim vcetne ovladace rozplyva , v podstate nevim proc je to takovej zaklad a sam jsem zde nejake srovnani dal. Chova se to uplne stejne a ovladac az takova vyhra neni chce to naparovat original od tv (nebo jeste lepe ) Je zde i takove male srovnani ostatnich provozovatelu Uvedené aplikace pracovaly s tímto zařízením zcela bez problémů. • Skylink Live CZ • Antik TV pro STB • Lepší TV • Sledování TV • Prima+ • Telly TV • HBO MAX • FimBox+ • České Televize • Zdarma TV Dále by měly být funkční aplikace (tyto aplikace nebyly testovány, protože provozovatele neprojevili zájem představit své služby čtenářům webu parabola.cz): • O2 TV (verze 2.0) • MAGENTA TV (bývalý T-Mobile TV) • Magio GO • Disney+ • Prime Video • Netflix • SkyShowtime • VOYO A o VTV ticho po pesine uplne, autor nezahrnul ani do seznamu kdo neprojevil zajem. Ze neprojevili zajem neni divu spis by se mela apka tajit at neni ostuda "globalne" ale jen u zakazniku. Je tam i takove trochusrovnani jak k zakazu Primy a pristupu k nemu to maji ostatni... Upraveno 12. června 2023 1 rok uživatelem pan Novak ... - - - CI O-va
Odesláno 13. června 2023 1 rok V 11. 6. 2023 v 19:01, kraftwerk007 napsal: Linkujete hezky, ale smoukey8 asi shání apku do Samsunga... Přesně tak, sháním přímo na tizen 🙂
Odesláno 13. června 2023 1 rok Televizory Samsung nově podporují oblíbené aplikace Vodafone TV, KVIFF.TV a Garáž TV Někdo zaspal dobu minimálně u Vodafone TV, která je dostupná od 2.5.2023, ty ostatní aplikace jsou možná v Apps nově, to netuším. 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. června 2023 1 rok On ale psal, že má ročník 2017, a Vodafone tv je pro ročníky 2018 a mladší. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 14. června 2023 1 rok To víme, proto bylo doporučeno: - nová TV - např. Google Chromecast nebo Homatics Dongle G 4K Obávám se, že se asi nepodaří získat aplikaci Vodafone TV a do Tizenu ji nějak natlačit. Ten příspěvěk výše není přímo pro @smoukey8, ale obecný odkaz, na který jsem včera narazil. Vodafone TV na Tizenu mám už 6 týdnů a článek to uvádí jako jakousi novinku 🤔 Ale asi tím zvýrazňují karlovarský filmový festival Upraveno 14. června 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. června 2023 1 rok Pro Samsung TV je urceno toto forum - https://forum.samygo.tv/index.php kde je roztrideni dle rady. Beznemu uzivateli bude k nicemu a hrozi bricknuti. Treba pred vice nez deseti rokmi uz umeli zprovoznit nahravani na NAS. A bylo fajn odemykat f-ce vyssich rad, toto slo celkem jednoduse pres ser. menu. Zkus se rozhlidnout dle tveho modelu zda to uz nebylo nekym reseno... - - - CI O-va
Odesláno 14. června 2023 1 rok V jakém bitrate je v app na Tizenu živé vysílání a zpětné shlédnutí? Nebo alespoň srovnání s dvb. Chodí ta app spolehlivě? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 14. června 2023 1 rok Za mě kvalita velmi dobrá - živé i zpětné přehrávání a s aplikací nemám sebemenší problém - mám ji v TV od vydání a používám denně. Už někdy dřív tu jen padlo, že Vodafone/Samsung nenamapoval na tlačítko ovladače CH+/CH- resp program nahoru dolů funguje, ale na promáčknutí nevyskočí EPG, což při set top boxu s nastaveným ovládáním ovladače od TV Samsung fungovalo jako EPG. Nyní na promáčknutí tlačítka CH+/CH- se člověk dostane do DVB-T vysílání úplně mimo aplikaci Vodafone TV. Do EPG se tak lze dostat nyní s Vodafone app přes více tlačítek, ne jedním stiskem. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. června 2023 1 rok před 22 hodinami, Ivo2003 napsal: V jakém bitrate je v app na Tizenu živé vysílání a zpětné shlédnutí? Nebo alespoň srovnání s dvb. Chodí ta app spolehlivě? Jenom stále nevyřešen problém se zvukovou stopou na Hbo.Pořád je na Hbo nastavena natvrdo originální zvuk. stopa a musíš dát info o programu a nastavit si manuálně češtinu. - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.