Odesláno 19. října 2023 1 rok A než ji vytvoří tak bude ten tvůj televizor už příliš starý a aplikace na ten model stáhnout nepůjde. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 19. října 2023 1 rok Nejdřív manželství pro všechny, pak dlouho nic... pak podpora Apple Watch, levnejší růming a až pak možná vše ostatní, tvrdil pan (ex)generální 😅 - - - - Praha
Odesláno 7. listopadu 2023 1 rok Tak jsem zjistil, že rodiče mají TV magenta se sdílením až 4 televizí, takže jsem přešel k televizi od T-Mobile a musím říct spokojenost. Vodafone ať se jde zahrabat 😄
Odesláno 7. listopadu 2023 1 rok Ten Tarif XL s Voyo, HBO Max a videotékou za akčních 349 Kč by ale musel být za tuto částku každý měsíc, ne jen akční 3 měsíce. Těch 899 Kč by se mi skutečně platit nechtělo. Teď platím za TV Komplet s Voyo, HBO Max a videotékou trvale pár korun navíc proti akční ceně u T-M Tarifu XL (a nemám set top box). Upraveno 7. listopadu 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. listopadu 2023 1 rok Tak ceníkové ceny jsou u T-M stejně jako u Vodafonu pouze orientační, v Magentě nebo v retenci je to za jiné peníze. Minulý týden u mě zazvonil obchoďák a nabízel Mko za 1Kč na půl roku. - - - - Praha
Odesláno 16. listopadu 2023 1 rok Nastal nějaký vývoj ohledně aplikace pro LG TV či Apple TV? Brzo bude Black Friday a jde mi o to zda si mám na další rok zakoupit sledování.tv nebo to konečně rozjedete. 😉 Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 16. listopadu 2023 1 rok ...možná i na dva roky 🤪 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. listopadu 2023 1 rok Na Apple bych nesázel. LG by mohla být do konce Vodafone fiskálního roku, tedy by nám mohla "vykvést" nejpozději na začátku jara. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. listopadu 2023 1 rok Rozumím, takže ještě na rok zakoupit. snad to bude stačit 😉 Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 20. listopadu 2023 1 rok @MSwampAle počítáš s tím, že vedle sledování.tv bude VTV aplikace vypadat jako chudej a tak trochu nechtěnej příbuznej? 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.