Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

@CableGsem nic. Ideálně formulář a nahlásit přímo Vodafone. Tohle je přesně ta věc, kterou je třeba řešit konkrétně. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26Když ono je to skoro na částečnej úvazek.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
před 5 hodinami, retron napsal:

Vyzkoušel jsem x služeb namátkou Sledovani.TV, Telly, SweetTV, HBO Max, Netflix, AppleTV+, Disney+, iVysílání, VOYO, ShowTime na různých platformách 

V tom nemalém výčtu nevidím srovnání s konkurencí, tedy T-Mobile nebo O2.

Tu jsi neměl? Kdo máte, měli jste, funguje lépe? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

O2 TV za mě vůbec nefunguje a nikdy víc , a T-Mobile TV funguje podobně jako VTV

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Takže potom jakýpak copak, není ještě nad náš Vodafone? 🤣

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Ono by to mohlo skoro vypadat, že telefonní operátoři sice s určitou dávkou štěstí dokážou zajistit, že si zavoláme, ale televize je tak trochu mimo jejich horizonty.

@Marek-26Zopakoval jsem celou operaci na boxu, tam to funguje správně, takže problém je zřejmě v aplikaci pro iPadOS. Pokud mi nebudou zítra chodit notifikace, tak jim to zítra napíšu s doporučením, že je obvyklé testovat interně.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Jasně pro mobilní operátory je TV (VTV) jen jako doplňková služba, aby měli "vše". O2 měl už rozvody pro internet (i když DSL)  už když se přejmenoval v Eurotelu a pak se rozložil na O2 a Cetim. Vodafone koupil UPC a každému snad muselo být jasné, že mu jde spíše o ty rozvody optiky atd a TV bere jako bonus. 

I UPC měl Horizon TV jako doplňkovou službu ke kabelové. 

Pro firmy Sleduj TV, Telly atd. je to primární příjem, takže si nemohou dovolit vyběhnou  na trh s ALFA, BETA verzí co Vodafone a O2 (  s TM nemám zkušenosti ).

Ano tím neomlovám to s čím vyrazil Vodafone ( jako programátor, bych se zastřelil před nastoupenou rotou, než tohle pustit do ostrého provozu.  )

Ale jak jsem psal, jejich priorita jsou mobilní služby.

A na otázku proč nekoupili i Horizont ? Za 1 určitě cena a za 2 pokud jste někdy někdo programoval, tak víte, jak dlouho trvá než přijdete na to jak to ten druhý myslel. Já když mám trošku víc upravit stránky co jsem psal před 5 lety, tak min. 2 dny přemýšlím jak jsem to tenkrát myslel   😄 

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

Ad Horizon, drahé a jen by měli službu pronajatou, nebyla by zcela jejich. A navíc určitě nesplňovala spoustu věcí, které nás teď spíše omezují a štvou a tím jsou všemožné ochrany. 

@CableGTohle vypadá na chybu, se kterou se nikdo nepotýká. Jsou dvě možnosti. Čekat, že se to vyřeší "samo" nebo to nahlásit. Testování se provádí na začátku a ta chyba se nemusela vyskytnout. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

O2TV bude patrně ještě horší, protože vůbec nemá dvb-c, a v diskuzní skupině O2 TV je hodně nespokojených dávající fotky nefunkční TV, kde jde vidět mimo TV vidět i půl obýváku.

Tmobile si může každý zkusit, má i předplacenou službu, která se předplatí přes web a je ihned funkční, navíc prvních 7 dní na zkoušku zdarma.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

pracoval jsem u všech tří operátorů a o2 TV je opravdu katastrofa

dokonce i chudák KUKI TV bude určitě ukončena 

Začátek roku 2024

Prvním krokem bude propojení služeb napříč Nej.cz a O2. O2 začne ve druhém kvartálu (do)prodávat zákazníkům další O2 služby a ve druhé polovině začne migrace zákazníků do systémů O2. Bude se jednat snad o největší a nejkontroverznější fúzi na telekomunikačním trhu.

https://nejpripojeni.cz/clanky/znacka-nej-cz-v-roce-2024-zanikne-splyne-do-o2/

takže Televizí moc nebude 😄 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague