Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Dekuji Marku za odpoved,nebyla otazka myslena zle,jsem rad ze aplikace je a priste se rovnou zkusim zeptat tebe   🙂

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Nic zlého jsem v otázce nenašel 😄 jen píšu, že Slamb má na starosti technickou část fóra, tedy nemá moc smysl se ho na takové věci ptát. Navíc dle informací v profilu ani nevyužívá služby Vodafone.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
před 4 hodinami, JPL napsal:

Tak už jsem ji stáhl na ShieldTV. Na první pohled se zdá, že funguje. Bohužel jsem ale nenašel možnost jak seřadit programy. A zároveň je tam kompletní seznam programů, včetně těch, které nemám předplacené. To asi není problém přímo plikace,  ale nějaké databáze na pozadí. Ví se otom? Bude se resit? Jo možná by bylo jednodušší přidat podporu Chromcast,  Udržovala by se jedna aplikace a na konkrétní Android TV by si to člověk přeposlal z telefonu, který zároveň slouží jako super ovladač. A nemusel bych ani na každém zařízení řešit řazení kanálu, popř další nastavení.

Seznam programů které nejsou předplaceny se dají skrýt v nastavení obsahu: - zobrazení a skrytí prémiových programů

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Zdravím a ví se kdy bude  Vodafon apka na Tizeny( Samsung) ?

Odesláno
  • Centrum péče

@pilox Zdravím vás, do budoucna budeme podporovat chytré aplikace pro TV od Samsungu, LG i Apple TV. Kdy ale budou jednotlivé aplikace dostupné, to zatím nedokážeme říct. 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

Tak jsem se radoval zbytečně, že už pojede Vodafone TV na mém android boxu s ATV romkou (bez rootu)! Opět další chybový kód! Nevíte o co jde?

IMG_20220411_172948_225.jpg

IMG_20220411_173003_651.jpg

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno
před 1 hodinou, pilox napsal:

Zdravím a ví se kdy bude  Vodafon apka na Tizeny( Samsung) ?

A jak starého máte toho Samsunga?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Q60  series 2019

Odesláno
před 7 hodinami, ost-plus@seznam.cz napsal:

Seznam programů které nejsou předplaceny se dají skrýt v nastavení obsahu: - zobrazení a skrytí prémiových programů

Hmm to jsem dnes zkusil, a stále mám v nabídce celý seznam... Takže to asi moc nefunguje...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague