Odesláno 29. března 2024 1 rok Můžete mi prosím někdo poradit? Reinstaloval jsem TV a po přihlášení do VTV mi to píše, že už mám moc zařízení připojených k účtu, abych nějaké odebral. Když se přihlásím do účtu, tak tam mám připojená zařízení 0/10. Jak mám tedy nějaké odebrat? Smazal jsem aplikaci z tabletu a telefonu, ale nepomohlo 😞
Odesláno 29. března 2024 1 rok Musíš dát vymazat všechna zařízení nebo reset hesla a pak opětovně všechny přihlásit. - - - - Praha
Odesláno 29. března 2024 1 rok Zavolat na linku Vodafone ,oni ti smažou určitě zařízení které nepotřebuješ @Venda46 Upraveno 29. března 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2024 1 rok Zdravím. Nevíte zda VF plánuje úpravu aplikace pro Android chytré tv? Třeba mi chybí seřazení stanic dle libosti...a taky si myslím, že ovládání není úplně rychlé a přívětivé. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 2. dubna 2024 1 rok Blázníš ? Když ji po tak dlouhé době vytvořili , snad nechceš aby ji ještě upravovali.. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 2. dubna 2024 1 rok Centrum péče @marek-81Hezký den, Marku, aplikaci budeme průběžně ladit, to určitě ano. Změnu pořadí TV stanic vám zatím slíbit nemůžu. Je to jeden z podnětů, které jsme kolegům předávali, ale nemáme teď potvrzeno, že bychom v Android TV aplikaci tuto funkci měli brzy spustit. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 4. dubna 2024 1 rok @Ondra - Vodafonejak to prosím vypadá s aplikací pro Apple TV? Samsung garantuje podporu pro aplikace 5 let a já mám model 2018 tak očekávám že brzy Vodafone TV, přestane být aktualizovaná a podporovaná Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. dubna 2024 1 rok Centrum péče Nemám novinky, které bych mohl veřejně psát, čili stále trvá, že aplikaci chystáme a jakmile bude možné říct datum vydání, řekneme ho. Co se týká Samsungu - takhle bych to neočekával... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 4. dubna 2024 1 rok @kautskymTak i kdyby ti to na Tizenu přestalo fungovat, vždy je X variant, přes co TV sledovat. V nejhorším by to jistil opětovný pronájem set top boxu. Já mám Samsunga modelového roku 2021, kterou jsem koupil 5/2022. Takže mám ještě nějakou rezervu. I tak si spíš myslím, že ta TV dřív odejde, než aby se dožila konce podpory. Na druhou stranu, dnes jsou ty televize od pár korun a mnoho modelů je levnějších jak kdejaký mobil. A ten si kde kdo kupuje nový každý rok, druhý rok nebo prostě často. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. dubna 2024 1 rok Pokud sleduje přes DVB-C tak problém mít nebude a pokud přes internet tak je opravdu X variant ke kterému konkurenčnímu poskytovateli přejít. - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.