Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!
Ondra - Vodafone
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Featured Replies

Odesláno

Můžete mi prosím někdo poradit? Reinstaloval jsem TV a po přihlášení do VTV mi to píše, že už mám moc zařízení připojených k účtu, abych nějaké odebral. Když se přihlásím do účtu, tak tam mám připojená zařízení 0/10. Jak mám tedy nějaké odebrat? Smazal jsem aplikaci z tabletu a telefonu, ale nepomohlo 😞

Odesláno

Musíš dát vymazat všechna zařízení nebo reset hesla a pak opětovně všechny přihlásit.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Zavolat na linku Vodafone ,oni ti smažou určitě zařízení které nepotřebuješ @Venda46

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Zdravím. Nevíte zda VF plánuje úpravu aplikace pro Android chytré tv? Třeba mi chybí seřazení stanic dle libosti...a taky si myslím, že ovládání není úplně rychlé a přívětivé.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Blázníš ? Když ji po tak dlouhé době vytvořili , snad nechceš aby ji ještě upravovali..

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany
Odesláno
  • Centrum péče

@marek-81Hezký den, Marku, aplikaci budeme průběžně ladit, to určitě ano. Změnu pořadí TV stanic vám zatím slíbit nemůžu. Je to jeden z podnětů, které jsme kolegům předávali, ale nemáme teď potvrzeno, že bychom v Android TV aplikaci tuto funkci měli brzy spustit.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

@Ondra - Vodafonejak to prosím vypadá s aplikací pro Apple TV?

Samsung garantuje podporu pro aplikace 5 let a já mám model 2018 tak očekávám že brzy Vodafone TV, přestane být aktualizovaná a podporovaná

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

Nemám novinky, které bych mohl veřejně psát, čili stále trvá, že aplikaci chystáme a jakmile bude možné říct datum vydání, řekneme ho.

Co se týká Samsungu - takhle bych to neočekával...

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

@kautskymTak i kdyby ti to na Tizenu přestalo fungovat, vždy je X variant, přes co TV sledovat. V nejhorším by to jistil opětovný pronájem set top boxu. 

Já mám Samsunga modelového roku 2021, kterou jsem koupil 5/2022. Takže mám ještě nějakou rezervu. I tak si spíš myslím, že ta TV dřív odejde, než aby se dožila konce podpory. Na druhou stranu, dnes jsou ty televize od pár korun a mnoho modelů je levnějších jak kdejaký mobil. A ten si kde kdo kupuje nový každý rok, druhý rok nebo prostě často. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Pokud sleduje přes DVB-C tak problém mít nebude a pokud přes internet tak je opravdu X variant ke kterému konkurenčnímu poskytovateli přejít.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague