Odesláno 12. dubna 2022 3 roky @Beris Takže nějaký neoficiálně sestavený systém. A k tomu chcete podporu? 😄 Jaký je zdroj internetu toho boxu? Protože to může i znamenat, že se snažíte spustit aplikaci na jiné síti, než domácí od Vodafone či na jiné adrese (dle zahraničních fór). Má ten box certifikaci? Jaký Widevine verze? Co výstup, je to HDMI? Jaké verze? Jaké HDCP? Kabel je jaký? Jaký je vstup na TV? Co TV a HDCP? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. dubna 2022 3 roky před 3 hodinami, pilox napsal: Q60 series 2019 Tak to by vám app měla jít nainstalovat. Prý to půjde nainstalovat od 2017 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 12. dubna 2022 3 roky @Standa ale aplikace pro Tizen venku ještě není 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Není, ale až bude ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Zdravim a prosim o radu. Instaloval jsem si do TV appku VTV. Mam TV Sony Bravia (2020 model) se systemem Android. Appka v pohode instalovana, ale po spusteni je problem. Appka se tvari funkcne, ale jen do doby, nez kluknu na Sledovat TV. Nejen, ze se nenactou zadny kanaly, ale objevi se jen Nelze prehrat, zkuste pozdeji a to porad dokola, vůbec se me nic nenacte, to samy Zpetne zhlednuti a videoteka. Je nejaka pricina, udelal jsem neco spatne? Diky za rady. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Po vymazání mezipaměti a dat u aplikace žádná změna? Píše to i nějaké označení té chybové hlášky? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Jeste kod chyby: TAV1882 Je to chyba: TAV1882. Jak vymazat mezipamet v TV?? 🙂 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky A při spuštění aplikace objeví se na začátku hláška - Připravte se ! Připravujeme váš obsah 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Hele, pro zajímavost: funguje to někomu na nějakém androidním mediacentru? Na jakém? Já skončil s MV1803 /root, odemknutý bootloader?/ Jiná TV žádný problém nemá a funguje... - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Ano funguje.U mě na Google chromecast 4 a Xiaomi mi tv stick - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.