Odesláno 4. března 2022 3 roky Dobrý den, už asi 5 dní nám nefunguje služba Horizon Go. Mysleli jsme, že je to nějaký výpadek, ale už to trvá celkem dlouho a zajímalo mě co se děje a proč se do Horizon go nedá ani příhlásit? Předem děkuji za odpověď. Němeček Lukáš
Odesláno 4. března 2022 3 roky Dobrý den, už jste byli převedeni do systémů Vodafone? Pokud ano, už Horizon Go nemáte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. března 2022 3 roky Koukam, jak Vodafone informuje sve klienty...ale nevylucuji, ze pan Nemecek mel stesti a prevod u nej probehl bez komplikaci, takze vubec nepotreboval si cist SMS a emaily od Vodafonu. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 4. března 2022 3 roky Já jsem byl exUPC, Vodafone mám teprve nějaký ten měsíc a HBO GO mi stále jde. Tak babo raď Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. března 2022 3 roky @Technikus HorizonGO - HBO GO. Vidíš rozdíl? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 4. března 2022 3 roky Aha, pardon 😁 Horizon GO > Vodafone TV. HBO GO > 8.3. HBO MAX Upraveno 4. března 2022 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. března 2022 3 roky Dobrý den, jak to myslíte převedeni do systému Vodafone ? UPC/Vodafone už jste takhle docela dost dlouho a do teď nám Horizon go šel v pořádku. Hlavně nevidím důvod proč by měl přestat chodit ? Televizi sleduji právě hodně přes tuto službu a bylo to vždy součástí služeb... Čím to tedy nahradíte, když jste ho samovolně zrušili ? Nikdo nás o ničem neinformoval pokud vím... děkuji za odpověď.
Odesláno 11. března 2022 3 roky Jo koupili je dávno, ale museli postupně převést starý UPC systém pod svůj Vodafone. Takže převod nebo migrace do systému Vodafone. Informovali o tom emailem a SMSkou. Pokud máte doma zařízení od UPC/VF, myslím Set-Top-Box. Máte nějaký původní, nebo nový od Vodafone? Nebo využíváte CA modul? A proč by Horizon Go neměl chodit? Protože Horizon Go Vodafone nepatří, patří bývalému majiteli Liberty Global. Proto má Vodafone vlastní Vodafone TV Upraveno 11. března 2022 3 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 11. března 2022 3 roky Využíváme CA modul, Smska a email nepřišel. Prostě ze dne na den to přestalo chodit. A ta Vodafone TV funguje stejně jako Horizon go? a pokud ano, jak se do toho vlastně dostanu ? Protože s přihlašovacími údaji, kterými jsem se přihlašoval do UPC/Horizon go se nemohu do Vodafone TV přihlásit... Děkuji za rady Upraveno 11. března 2022 3 roky uživatelem Ralziel
Odesláno 11. března 2022 3 roky Ne, prihlaseni se generuje na Vodafone. Do Moj ExUPC se dostanete? Prihlasovani je stejne jako na Horizon GO https://myexupc.vodafone.cz/ Ja jsem preveden a jsem po prihlaseni hned informovan. Upraveno 11. března 2022 3 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.