Odesláno 11. března 2022 3 roky Prevedeny tedy nejste. Prihlasijete se na Horizon GO v tabletu/telefonu, nebo jen v prohlizeci? Nicmene by jste tedy stale Horizon Go mel mit. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 11. března 2022 3 roky Nene, si nerozumíme, na ten odkaz co jste mi poslal jsem se přihlásil pod tím starým heslem a ukázalo mi to právě že už jsme převedený do Vodafone, ale tam to chce opět po mě přihlášení, ale tam se prostě ničím nepřihlásím...
Odesláno 11. března 2022 3 roky Takze jsze se neprihladil. Nebylo do ceho. Pri pokusu o prihlaseni Vas to upozornilo, ze jste prevedeny. V tom pripade volejte na Vodafone linku. Musite ziskat nove prihlasovaci udaje a pak si vygenerovat prohlaseni na Vodafone TV. Rovnou doporucim nastudovat, na cem vsem Vodafone TV nefunguje, kvuli DRM ochrany a nekompatibility... Tady na foru o tom je velmi dlouhe pojadnani Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 11. března 2022 3 roky Asi byste měl číst emaily které mám Vodafone posílal, kde máte vše popsané na vysvětlené a co tam není tak na to jsou tam odkazy na webové stránky Vodafone, kde jsou další informace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. března 2022 3 roky Ano, taky myslim, ze ze na email pouzity k prihlasovani museli poslat informace, ale to odtud neumim posoudit. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 11. března 2022 3 roky Centrum péče @Ralziel Dobré odpoledne, pokud u vás nebyl technik a nedošlo k výměně zařízení, najdete všechny informace na https://www.vodafone.cz/prevedeni-sluzeb/. Přihlašovací údaje do Můj Vodafone získáte ověřením na stránce https://www.vodafone.cz/overeni-udaju/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 14. března 2022 3 roky Dobrý den, po komentářích a radách jsem šel za rodiči a vysvětlil jim, že jim něco přijít muselo... Nakonec jsme pátráním v emailové schránce email s přestupem a postupem k registraci našli a úspěšně zprovoznili. Tímto děkuji všem za rady a pomoc. 🙂 Upraveno 14. března 2022 3 roky uživatelem Ralziel
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.