Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ano, do Moje exUPC jsem se dostal...  Co teď ? 😛

Odesláno

Prevedeny tedy nejste.

Prihlasijete se na Horizon GO v tabletu/telefonu, nebo jen v prohlizeci? 

Nicmene by jste tedy stale Horizon Go mel mit. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Nene, si nerozumíme, na ten odkaz co jste mi poslal jsem se přihlásil pod tím starým heslem a ukázalo mi to právě že už jsme převedený do Vodafone, ale tam to chce opět po mě přihlášení, ale tam se prostě ničím nepřihlásím... 

Odesláno

Takze jsze se neprihladil. Nebylo do ceho. Pri pokusu o prihlaseni Vas to upozornilo, ze jste prevedeny. V tom pripade volejte na Vodafone linku. Musite ziskat nove prihlasovaci udaje a pak si vygenerovat prohlaseni na Vodafone TV. Rovnou doporucim nastudovat, na cem vsem Vodafone TV nefunguje, kvuli DRM ochrany a nekompatibility... Tady na foru o tom je velmi dlouhe pojadnani

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Dobře, ještě zapátrám a moc děkuji. 

Odesláno

Asi byste měl číst emaily které mám Vodafone posílal, kde máte vše popsané na vysvětlené a  co tam není   tak na to jsou tam odkazy na webové stránky Vodafone, kde jsou další informace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ano, taky myslim, ze ze na email pouzity k prihlasovani museli poslat informace, ale to odtud neumim posoudit. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
  • Centrum péče

@Ralziel Dobré odpoledne, pokud u vás nebyl technik a nedošlo k výměně zařízení, najdete všechny informace na https://www.vodafone.cz/prevedeni-sluzeb/. Přihlašovací údaje do Můj Vodafone získáte ověřením na stránce https://www.vodafone.cz/overeni-udaju/.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Dobrý den,

po komentářích a radách jsem šel za rodiči a vysvětlil jim, že jim něco přijít muselo... Nakonec jsme pátráním v emailové schránce email s přestupem a postupem k registraci našli a úspěšně zprovoznili. Tímto děkuji všem za rady a pomoc. 🙂

Upraveno uživatelem Ralziel

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague