Odesláno 12. června 2024 12. čvn Autor To vážně Applu trvá rok, než aktualizuje APN? Jak jsou na tom ostatní výrobci? Je aktivace IPv6 automatická nebo se musí něco ručně nastavit? - Super+ - - Praha 7
Odesláno 12. června 2024 12. čvn Apple vydava carrier updaty nekolikrat rocne. Zalezi ovsem na operatorovi, kdy s nim zmenu konfigurace zacne resit. Android ma default nastaveni dostupne online a ani tam zatim VF rekonfiguraci neposlal. Z tohohle masteru pak vznikaji buildy Androidu, takze "IPv6 by default" u VF jeste chvili nebude. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 16. září 2024 16. zář Autor Tak už konečně funguje IPv6 na iOS zařízeních, ale z nějakého důvodu je preferovaná IPv4 konektivita (několikrát vyzkoušeno na test-ipv6.com). IPv6 adresy (GUA) získá i zařízení připojené přes mobilní hotspot. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 17. září 2024 17. zář Ad preferovaná IPv4 konektivita - mě to přijde v pořádku, po upgrade https://www.test-ipv6.cz okamžitě ukazuje 10/10. Optical 250 Mb/s Premium 5G Komfort - -
Odesláno 17. září 2024 17. zář Autor To ano. Také mám 10/10. Jde ale o to, že 90 % testů skončí s hláškou “Váš prohlížeč má funkční IPv6 adresu, ale vyhýbá se jejímu použití. To je znepokojující.”. Když jsem připojený v domácí sítí (pe3ny.net - Quantcom, tak se tohle neděje a IPv6 je preferována. - Super+ - - Praha 7
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.