Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jsem normálně přihlášen, pak třeba hodinu na fórum nejdu, a když se chci na fórum znovu vrátit a podívat se co je nového, tak jenom hláška viz obr. níže. Dělá to cca poslední týden, dřív nikdy.

sc6f6AA.jpeg
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/60947-nedostupnost-f%C3%B3ra-po-n%C4%9Bjak%C3%A9-dob%C4%9B/
Sdílet na ostatní stránky

mně se to teda nikdy nestalo a ani k žádnejm změnám, co by mohly mít vliv na dostupnost, za poslední tejden nedošlo 🤔 jestli používáš nějakej pákistánskej proxy server, tak spíš bude problém tam 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Používám TOR a jakou cestu vytvoří pro spojení, to sotva ovlivním. Ale ta hláška mně připadne jako odsud z fóra, že je blokovaný přístup, ne někde po cestě (na jiných webových stránkách jsem klidně přihlášený i týden a úplně v pohodě). Také se v průběhu doby, co jsem zde přihlášen, může měnit IP, ale to by snad problém být neměl.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

tohle je hláška firewallu, ale těžko říct, z jakýho důvodu to zablokoval 🤔 je tam incident id, takže kdyby tě to opravdu hodně zajímalo, můžu se na to poptat v indickym oddělení vodafonu, kde tyhle bezpečnostní věci řešej 😄

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...