Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím ve čtvrtek 10.3.2022 jsem si zažádal v administraci Vodafone o vydání Esim. Dnes je 13.03.2022 a esim pořád není vyřízená nevíte jak dlouhý je interval pro vydání této Esim ?  Díky.

Odesláno
Výměna musí proběhnout prakticky okamžitě za předpokladu, že máš QR kód. A ten VF zasílá do dvou pracovních dnů. Lepší je tu výměnu ale řešit na prodejně VF, tam zkontrolují občanku a změnu provedou ihned.

https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/sim-karty/esim/

Upraveno uživatelem Adolf.Shitler

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Prexik_Tvpokud se o esim zadali v samoobsluze můj Vodafone tak se zobrazí v můj Vodafone

Zde posílám návod : www.vodafone.cz/esim

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

No já zašel na pobočku v nákupáku a za 15 minut jsem odcházel s funkční eSIM

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

@Prexik_Tv Hezký večer, ještě dodám, že pokud jste žádal o digitální eSIM přes samoobsluhu, najdete přesný postup na https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/sim-karty/virtualni-esim/. eSIM se vám v samoobsluze ukáže maximálně během pár desítek minut. Pokud by k tomu nedošlo, tak jde o chybu a doporučuji zavolat na Linku péče o zákazníky, abychom mohli situaci řešit 🙂

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • po měsících...
Odesláno

Když máme tu Eko akci u Vodafonu, tak bych měl jeden námět na zlepšovák,

chtěl jsem si u Vodafone objednat předplacenou eSIM kartu, naivně jsem si myslel že mi ji pošlou jako email, nebo si jí vyberu v Můj Vodafone, ale omyl, to prostě nejde, zřejmě to lze pouze u tarifů.

U předplacenky vám pošlou klasickou plastovou kartičku poštou, kterou vyloupnu a za půl hodiny zase zahodím, protože po převodu na esim se změní jak její výrobní číslo, tak všechny PINy PUKy.

Takže jestli chce být Vodafone opravdu ekologický, tak ať to umožní  i u předplacenek jako konkurence, například Sazka.

A pokud je to třeba jinak, tak mě prosím opravte.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague