Odesláno 19. března 2022 3 roky To ovšem není vždy pravda a i rootnuté telefony nemusí mít s IB problém. - - - - -
Odesláno 21. března 2022 3 roky No, že se to dá obejít je věc jiná. Ale pochybuji, že by si lidé uměli běžně nastavit rootnutý telefon tak, aby byl bezpečný. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. března 2022 3 roky Primárně se řeší sdílení pomocí hotspotu z mobilu do notebooku. IB sem sice někdo zatáhl, ale neregistroval jsem, že by to autora dotazu nějak zvlášť zajímalo :) - - - - -
Odesláno 21. března 2022 3 roky Záthl jsem to já a autor píše, že je to pro něj dost zásadní 🙂 Je to spíš na doplnění tematiky, ne každý si to uvědomí, že si může zadělat na problémy. Záleží na bance, ne každá to má ohlídané. Kde a jak se to dá obejít jsem nestudoval, nepotřebuji to. Root může něco vyřešit ale není pro laika. Upraveno 21. března 2022 3 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 21. března 2022 3 roky Autor dotazu zjevně netuší, že i s rootnutým zařízením nemusí mít vůbec žádný problém a vychází jenom z dezinformace, že "Aplikace potom nefunguje, banka nepovolí její provoz na rootnutém zařízení." - - - - -
Odesláno 22. března 2022 3 roky Je dobré před takovým krokem si rozšířit obzory. Aby potom nenásledoval dotaz typu rootnul jsem si telefon, přenastavení mi to nevyřešilo a teď mi nefunguje bankovnictví 🙂 Mohu to vrátit zpět? Ale jo, no. Dobrý. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 22. března 2022 3 roky Centrum péče @Whiler Hezký den, v mobilní síti mají zákazníci standardně dynamickou IP adresu a používáme NAT typ 3. Toto se nijak změnit nedá. Pokud by někdo pro specifické účely potřeboval NAT typ 2, tak je potřeba aktivovat pevnou IP adresu, kterou u mobilního připojení nabízíme firemním zákazníkům (viz https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 22. března 2022 3 roky Nebo se člověk vrátí - mám rootnutý telefon a nejde mi teď Vodafone TV, poraďte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. března 2022 3 roky Kdo si rootne telefon, tak asi dobře ví co dělá a také zná všechna úskalí a klady tohoto :) - - - - -
Odesláno 22. března 2022 3 roky 18 hours ago, Adolf.Shitler said: Autor dotazu zjevně netuší, že i s rootnutým zařízením nemusí mít vůbec žádný problém a vychází jenom z dezinformace, že "Aplikace potom nefunguje, banka nepovolí její provoz na rootnutém zařízení." To, že některé aplikace odmítají fungovat na rootnutém zařízení, je prostě fakt, který sem si i osobně vyzkoušel, opětovně meleš nesmysly. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.