Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Lze někde v Můj Vodafone nebo na modemu Compal zjistit statistiky množství přenesených dat na pevném internetu za minulá období?

Odesláno

Je to skoda. Vzdy me celkem prekvapilo, jak 14 dni nemocenske, distancka, Home office dokazala navysit data a delal jsem si statistiku. Zkousel jsem tu moznost najit a aktivovat v routeru Asus, ale je cidet jen aktualni traffic. Zase tak nutne to dal nepotrebuji. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Já mám asus s merlin firmwarem a můžu si tam zobrazit měsíční statistiky. Jaký máte model a fw?

• -
  • Super+
  • -
  • -
  • Praha 7
Odesláno

Případně na PC s Windows jsou vhodné programy Network nebo DU Meter.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Na PC mi to je k... Kdyz jede Netflix, iVysilani, HBO Max, Skylink Live. 

@pkoci Je to Asus RT-AC58U, FW je tam posledni default ASUSU. Myslim ze z 06/21 proto premyslim nad openWrt

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

já mám RT-AX56U a přehled tam mám

image.thumb.png.af79f53b30a4cdbfb16cb57a7e292cfb.png

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

@Tube taky mě to u UPC bavilo sledovat. Dřív. Pak přišel covid. Jak kdy ale až čtyři lidi střídavě doma se svými požadavky na školu, práci, Teamsy, nějaký ten Netflix, další elektonické hračky jako 3D tiskárny, příprava nějakých věcí do technických kroužků. Příprava nějakých věcí do práce. Tak jsem se na sledování dat vykvákl. Co bylo míň příjemné než data, nárůst spotřeby elektřiny. Tam se raději naopak na elektroměr preventivně radši ani nedívám, nebo by mě mohlo hrábnout 😷😄

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@Marek-26 No aby to melo nejaky smysl, muselo by to byt na delsi bazi. Mam prehled Down/UP od 07/2016

Do 01/2022. Bylo zajimave sledosvat kdy se Down prehoupl z xx xxGB na xxx xxxGB

@Sparrow No mam jen manazera dopravy. Vidim data po dnech, ale jen do doby, kdy vypadne elektrina, nebo neprovedu restart routeruScreenshot_2022-03-16-21-26-57-223_com.android.chrome.thumb.jpg.757d910e4c6f6bf648f9f9c0fa90a44f.jpg

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague