Odesláno 23. března 2022 3 roky Tak to je asi práce pro programátory v SONY, protože stejný problém mají všichni: https://www.reddit.com/r/remoteplay/comments/psc95a/remote_play_error_code_8801330d/ - - - - -
Odesláno 5. ledna 2023 2 roky Vyřešil jste nakonec tento problém? Bohužel jsem na tom stejně i přes správně nastavené porty (forwarding)
Odesláno 5. ledna 2023 2 roky A nemůže být problém v tom, že při připojení přes mobilní data nemáš k dispozici veřejnou IP adresu ? Jinak uživatel @Whiler zde má poslední přístup v dubnu loňského roku, takže pokud sem nechodí jako anonym, tak ti zřejmě už neodpoví. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. ledna 2023 2 roky Centrum péče @TommyB Hezký den, jak už zmínil @tomus, pokud se připojujete přes mobilní síť, tak máte NAT type 3 a s tím si Play Station nemusí poradit. Řešením je aktivace veřejné IP adresy, kdy se změní NAT na typ 2. Pevnou IP adresu nabízíme k některým typům připojení, podrobně to vysvětlujeme zde: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 5. ledna 2023 2 roky Pevnou IP adresu nutně nepotřebuje, stačí mu i dynamická, pokud se často nemění, ale musí být veřejná, což u mobilních tarifů není, ta je např. až u pevného připojení přes LTE. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. května 2023 1 rok Ahoj všem, řešil jsem stejný problém. Na Wi-Fi jsem neměl žádný problém, ale na datech se mě to nechtělo spojit se stejným kódovým oznámením. Našel jsem způsob jak to vyřešit aspoň u mě. Doma mám připojení přes O2 modem se SIM. A data mám taky neomezený O2 na mobilu. Pokud máte stejný problém můj postup byl následující. Spojit PS5 se zařízením Vyzkoušet na Wi-Fi funguje půl cesty už máte. Pokud to na mobilních datech nejde, tak už člověk musí nastavit pár věcí na PSku a routeru. Nastavit si síť na PSku ručně, tím zajistíte zrychlení transferovaných dat mezi PSkem a routerem, mě to osobně udělalo z 10mb/s na 21mb/s. Dále je potřeba na Vašem routeru/modemu zapnout funkcni UPNP a dále PortForwardovat porty sloužící pro Playstation network služby. Důležité, ale je kdy se na datech připojím je, že Psko musí spát. Jak je zaplé a zároveň se k němu chcete připojit tak to nejde. Pokud uděláte vše dle tohoto manuálu viz odkaz níže, tak by to mělo fungovat. Apoň u mě to fungovalo potom na první dobrou. https://youtu.be/3lWwjUJfTzo Snad Vám to také pomůže
Odesláno 29. května 2023 1 rok Pokud ale uživatel nemá veřejnou IP adresu, tak tento návod nejspíše nepomůže, protože podle popisu to vypadá jen na obejití natu v domácí síti. Na počítačích funguje multiplayer automaticky a zdarma i za natem, u konzolí si výrobci za multiplayer nechávají platit a ještě požadují veřejnou ip a portward nebo rovnou konzoli vystavit do internetu přes DMZ. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.