Odesláno 18. března 2022 v 18:4118. břez 2022 @Standa to fakt bude s cetinem 🤔 i to množství poskytovatelů by cca odpovídalo, na webu jich mají 23 https://zrychlujemecesko.cz/operatori - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. března 2022 v 18:4518. břez 2022 A hele, už tady zase mizí příspěvky. Jak se někdo dotkne bájného Kyslíka, tak je hned zle. Skoro bych řekl, že nejsem na fóru Vodafone, ale na hlásné troubě madame Kellnerové :D @zajdee Těch pár dědin, kde dávají lišky dobrou noc, to skutečně není žádné měřítko výstavby optiky u O2. Až bude aspoň polovina ze současných zvonkodrátových šneko-netů překlopena z metaliky na optiku, tak dej vědět a můžeme se bavit dál. Upraveno 18. března 2022 v 18:5318. břez 2022 uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Odesláno 18. března 2022 v 20:5118. břez 2022 K tomu T-mobile. Uz podruhe mi prisli do panelaku orodovat (jsem predseda SVJ) ze by chteli k nam dotahnout infrastrukturu. Mam od nich zakladni informacne list. Klasicke FFTH, ale co me zarazilo a dost odrazuje, tak je dole uvedeny kontakt a email a ten je optickykabelostrava@gmail.com Coz mi teda neprijde jako profi pristup Upraveno 18. března 2022 v 20:5118. břez 2022 uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 19. března 2022 v 19:2219. břez 2022 Asi se bojí provalit, kdo to skutečně organizuje. Nebo se ti ozvala samotná montážní firma a tam můžou být "profesionální" přístupy ledasjaké. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 19. března 2022 v 22:4419. břez 2022 Autor Nebo nějaký obchodní zástupce. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. března 2022 v 22:4819. břez 2022 obchodní zástupce od t-mobile by měl mít email na t-mobile.cz 🤔 no je to nějaký divný 🤭 ale ve výsledku je to jedno, důležitý je, aby dům připojili 😄 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. března 2022 v 08:4420. břez 2022 Sice využívám kompletní služby od Vodafone, ale vám že jako externista Email nemusí mít s t-mobile.cz, vám to z dřívějších dob Upraveno 20. března 2022 v 08:4520. břez 2022 uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 20. března 2022 v 11:3420. břez 2022 On 3/18/2022 at 4:34 PM, pkoci said: Zeptám se, jak je řešeno kabelové připojení v bytových domech? Je optika dovedena až do domu, případně někde před vchod, a následně do jednotlivých jednotek je připojení distribuováno koaxiálním kabelem? Nebo je to úplně jinak? Mě teď zavedli T-Mobile, natáhl optické vlákno krky připravenými v domě při předchozí rekonstrukci elektriky, udělal zásuvku, v bytě mám ONT Huawei EG8145V5 připojený optickým propojovacím kablíkem do té zásuvky. Kudy to tahali nevím, ale ulice rozkopané nebyly, ale to záleží na lokalitě a typu výstavby, jestli je tam použitelný kolektor. On 3/18/2022 at 8:30 AM, Daviddvbc said: Minulý rok na chatě kamaráda jsem měl sim datamanie. Chalupa se nachází na dobrém 4g signálu, poblíž kempovací oblasti. Tuto kempovací oblast, i chatu mého kamaráda obsluhuje jedninná sdílená BTS o2 a T-M. Vodafone zde má pouze edge. Mimo sezonu jsou rychlosti na chatě častokrát i třeba 30/5 Mbps. Když byl ale kemp plný lidí (dle mého mnozí využívali letní akci T-M na neomez. data),rychlost jak na 4g modemu, tak na mobilu o2 i na mobilu s T-M klesla, a zůstávala celé týdny na 0.2 Mbps. Řešením problému tedy skutečně bylo, že lidé odjeli. Nevím, jestli to bylo způsobeno nedostatkem frekvencí v éteru, nebo páteřním vedením, každopádně to byla celkem bolest. Pokud je to lokalita, kde dochází o prázdninách k výraznému navýšení osob, tak to spolu s letní akcí T-Mobile patrně způsobilo naprosté přetížení pásma 800 MHz. Měl jsem loni na chalupě podobný problém, vyřešil to nákup venkovní antény a vynucení pásma 1800 MHz na modemu. Upraveno 20. března 2022 v 11:3620. břez 2022 uživatelem xtonda Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 20. března 2022 v 14:4120. břez 2022 před 15 hodinami, Slamb napsal: obchodní zástupce od t-mobile by měl mít email na t-mobile.cz 🤔 no je to nějaký divný 🤭 ale ve výsledku je to jedno, důležitý je, aby dům připojili 😄 No nevim, moc duvery ve me nevzbudili. A GPON mame zatim Podu, cele to jednani nevzbuzuje duveru. Takze dikud se toho nechyti nekdo profi, ma T-mobile smulu Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.