Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli stále žije technik UPC které chodí domu nebo všichni už vymřeli protože už celý týden čekám 😂😂 stále výpadky internetu co to vlastní Vodafone tak hrůza zítra Zajdu na Vodafone za tu paní která mi to tam vypisovala jestli tam něco udávala protože už to je otřesné . Když tam volám tak mi řeknou vypněte router na 10min a nic 😂😂😂 furt to samí , a snímá se nedá domluvít říkám už mám cca 5 roků starý router třeba vyměnit ...... zapněte a vypněte router 😂😂😂😂😂😂

• Slamb změnil název na Čekání na technika
Odesláno
Na zákaznické lince se vždy domluví návštěva technika v konkrétní den a čas, takže jakési čekání bez uvedeného je imho o ničem.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

5 roků pro router zase není až taková hrůza, ale záleží co máš za model, jestli něco jiného než Compal, tak by ti ho vyměnit mohli, protože dřív nebo později k tomu stejně dojde.

Ale jinak může být klidně problém třeba se špatným signálem, což by na technické podpoře měli vidět a při troše šikovnosti si to můžeš zkontrolovat i sám,  jinak doporučuji to urgovat a překontrolovat přívodní kabel a konektory od zásuvky k modemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mozna bych to prejmenoval na Cekani na Godota

...

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague