Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli stále žije technik UPC které chodí domu nebo všichni už vymřeli protože už celý týden čekám 😂😂 stále výpadky internetu co to vlastní Vodafone tak hrůza zítra Zajdu na Vodafone za tu paní která mi to tam vypisovala jestli tam něco udávala protože už to je otřesné . Když tam volám tak mi řeknou vypněte router na 10min a nic 😂😂😂 furt to samí , a snímá se nedá domluvít říkám už mám cca 5 roků starý router třeba vyměnit ...... zapněte a vypněte router 😂😂😂😂😂😂

• Slamb změnil název na Čekání na technika
Odesláno
Na zákaznické lince se vždy domluví návštěva technika v konkrétní den a čas, takže jakési čekání bez uvedeného je imho o ničem.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

5 roků pro router zase není až taková hrůza, ale záleží co máš za model, jestli něco jiného než Compal, tak by ti ho vyměnit mohli, protože dřív nebo později k tomu stejně dojde.

Ale jinak může být klidně problém třeba se špatným signálem, což by na technické podpoře měli vidět a při troše šikovnosti si to můžeš zkontrolovat i sám,  jinak doporučuji to urgovat a překontrolovat přívodní kabel a konektory od zásuvky k modemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@Lukino 22 Objednání technika je na druhý max. 2 dny od zavolání.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Mozna bych to prejmenoval na Cekani na Godota

...

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague