Odesláno 14. října 2022 2 roky https://www.idnes.cz/mobil/telefony/apple-watch-esim-o2-rijen-2022.A221014_120030_telefony_jm Tak o2 už bude eSIM pro Apple watch spouštět. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 26. října 2022 2 roky V 21. 9. 2022 v 16:06, davee261 napsal: Dobrý den, mě by stále také zajímalo proč stále už **několik let** nemáme podporu e-sim do Apple Watch Před rokem dne 14.6.2021 spustil t-Mobile jako jediný e-sim do Apple Watch dnes je 21.9.2022 a tuto službu Vodafone a O2 furt nikde nemají k dispozici v čem asi bude chyba? jak čtu komentář od Vodafone tak uvádí že na službě teprve pracovat budou že to je v plánu (takže mi chcete říct že jste ani nezačali? 🤣 Tak dnes je 26.10. a O2 uz ma take LTE watch, takze uz jen Vodafone ne..🤔
Odesláno 2. listopadu 2022 2 roky Jestli někdo u Vodafone počítá naštvané zákazníky, kteří na tuto službu (dle slibů) čekají už víc jak rok, tak si připočtěte 2ks....
Odesláno 7. listopadu 2022 2 roky Dobrý den, na T-mobile funguje SIM a E-SIM se stejným číslem. SIM je v telefonu E-SIM v hodinkách. Když jsou hodinky zpárované s mobilem, funguje SIM v mobilu a přenáší se to do hodinek, když se hodinky (Bluetooth) odpojí od telefonu. Například du běhat ven a telefon nechám doma, začne fungovat E-SIM na hodinkách. Kdy to takto půjde u Vodafone? Děkuji.
Odesláno 8. listopadu 2022 2 roky Zbytečně složité, když u VF lze mít dvě SIM se stejným číslem a vždycky ta později zapnutá je aktivní. - - - - -
Odesláno 8. listopadu 2022 2 roky Jenže Ondra tady v březnu psal že u eSIM nelze mít dvojsimku... https://www.techforum.cz/topic/60991-esim-duplikace-sim-s-identickým-telefonním-číslem/?do=findComment&comment=453630 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. listopadu 2022 2 roky Tak to se omlouvám, četl jsem vyjádření VF na předchozí stránce "není možné mít jedno telefonní číslo aktivní na více SIM kartách, pokud chcete mít na jedné nebo obou SIM formát eSIM", z čehož jsem chybně usoudil, že se jedná o souběžný provoz a nikoliv, že to nelze vůbec (což je tedy dost divná věc mimochodem). - - - - -
Odesláno 9. listopadu 2022 2 roky Centrum péče @Honza Bartoš Dobré dopoledne, tohle zatím možné není, ale do budoucna s tím počítáme. Termín k dispozici ale nemám... - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. listopadu 2022 2 roky Dobry den. Kdy konecne Vodafone bude podporovat sluzby Apple Watch eSIM? Slibovali pred rokem... Zacatkem roku 2022... Porad nic? Muzete napsat konkretni datum?
Odesláno 22. listopadu 2022 2 roky Centrum péče Dobrý večer, @timonsky, jak už jsem psal v předchozích reakcích - konkrétní termín spuštění této služby zatím k dispozici nemám 😕 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.