Přejít na obsah

eSIM, duplikace SIM s identickým telefonním číslem

Přejít na řešení Vyřešil Ondra - Vodafone,

Doporučené příspěvky

Návštěvník Dredtatum

Více říct nemohou přece.. Takže odpověď bude přibližně: Všechny informace sdělíme, až vše spustíme, během několika týdnů. Takže možná i nové Apple Watch budou v prodeji zatím bez verze Cellular 😃  Pak to spustí tak, že to nikdo nezaregistruje, stejně jako esim na Galaxy.

Já už jsem nakonec u T-Mobile, nehodlal jsem už čekat, samé sliby, mlžení, esim jsem opravdu potřeboval. Přitom stačilo napsat nebo oznámit, jak to opravdu je..

Takže pevné nervy a držím palce 🙂 

před 5 hodinami, Tomik napsal:

A jak to, prosím, vypadá s OneNet a podporou Galaxy Watch 6? 

No a tohoto postupu (odejít), by se měl držet každý z cca 10 nedočkavců (co tu jsou) na to volat hodinkami.   

Ano jsem stará konzerva (49), počítačů a technice jsem se začal věnovat za doby Didaktiku GAMA ( ČSR alternativa Sinclair 48) na střední jsme měli na výpočetku IQ151, a programovat jsem se začal na PMD 85.  Starší roční si vzpomenou 😄 

X let programuji, stavím PC, mám "chytrou" domácnost, takže mi technika neni cizí, ale když vidím, jak si někdo pokouší vykroutit si zápěstí u terminálu aby zaplatil, se musím smát 😄

Zkousnu ještě platbu mobilem, i když nevidím rozdíl vytáhnout peněženku a kartu. A hlavně mi Google nechce povolit platbu kartou, protože mám odemknutý bootloader a rootnutý mobil.  To já vím a jsem si vědom všech možných problémů, ale radši se vzdám výhod platby mobilem, protože jsem to já kdo chce mít mobil a PC pod kontrolou, a né obráceně. 

PS: mám taky hodinky co umožnují volání, sice jen přes BT, ale připadal bych si jako debil, stejně jako jsme se koukali na lidi co chodí po ulici a mluví do toho "provázku" co mu čouhá u ucha 🙂

PSS: Nějak jsem se rozepsal a moc se omlouvám, ale přijde mi tu to nekonečné "řešení problému" úplně zbytečné. Mám na výběr, buď si počkám, nebo jdu jinam. ale jak říkám jsem starej a tak tyhle nářky nemůžu pochopit.

Upraveno uživatelem Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
Návštěvník kamol
18 hours ago, Sparrow said:

No a tohoto postupu (odejít), by se měl držet každý z cca 10 nedočkavců (co tu jsou) na to volat hodinkami.   

Ano jsem stará konzerva (49), počítačů a technice jsem se začal věnovat za doby Didaktiku GAMA ( ČSR alternativa Sinclair 48) na střední jsme měli na výpočetku IQ151, a programovat jsem se začal na PMD 85.  Starší roční si vzpomenou 😄 

X let programuji, stavím PC, mám "chytrou" domácnost, takže mi technika neni cizí, ale když vidím, jak si někdo pokouší vykroutit si zápěstí u terminálu aby zaplatil, se musím smát 😄

Zkousnu ještě platbu mobilem, i když nevidím rozdíl vytáhnout peněženku a kartu. A hlavně mi Google nechce povolit platbu kartou, protože mám odemknutý bootloader a rootnutý mobil.  To já vím a jsem si vědom všech možných problémů, ale radši se vzdám výhod platby mobilem, protože jsem to já kdo chce mít mobil a PC pod kontrolou, a né obráceně. 

PS: mám taky hodinky co umožnují volání, sice jen přes BT, ale připadal bych si jako debil, stejně jako jsme se koukali na lidi co chodí po ulici a mluví do toho "provázku" co mu čouhá u ucha 🙂

PSS: Nějak jsem se rozepsal a moc se omlouvám, ale přijde mi tu to nekonečné "řešení problému" úplně zbytečné. Mám na výběr, buď si počkám, nebo jdu jinam. ale jak říkám jsem starej a tak tyhle nářky nemůžu pochopit.

Zrovna placeni hodinkama je super.  pouzivam vice uctu a tahat vsechny karty je nepohodlne. Ted jeste doresit digitalni doklady jako obcanka a ridicak a nemusim nosit ani penezenku. Pujdu do fitka, tak vezmu sebou jen hodinky. Klidne bych presel k jinemu operatorovi, ale mam vyhodny firemni tarif, tak by se mi to moc neoplatilo. Doted jsem se bez volani obesel a asi i obejdu, ale kdyz ty hodinky tu moznost umoznuji, tak proc to nevyuzit. Necham doma telefon a jdu ven a jsem porad na prijmu a koupim si treba i pivo 😀

před 21 hodinami, Sparrow napsal:

S věkem to zjevně nesouvisí 🙂 Jsem ještě o něco starší a ani si nevzpomínám, kdy jsem naposledy platil v obchodě jinak než hodinkami. Když mi během covidu přijel balík a kurýr neměl bezkontaktní čtečku karet, tak jsem musel kartu hledat a PINem jsem si taky zrovna dvakrát jistej nebyl 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Návštěvník Dredtatum
před 4 hodinami, kamol napsal:

Zrovna placeni hodinkama je super.  pouzivam vice uctu a tahat vsechny karty je nepohodlne. Ted jeste doresit digitalni doklady jako obcanka a ridicak a nemusim nosit ani penezenku. Pujdu do fitka, tak vezmu sebou jen hodinky. Klidne bych presel k jinemu operatorovi, ale mam vyhodny firemni tarif, tak by se mi to moc neoplatilo. Doted jsem se bez volani obesel a asi i obejdu, ale kdyz ty hodinky tu moznost umoznuji, tak proc to nevyuzit. Necham doma telefon a jdu ven a jsem porad na prijmu a koupim si treba i pivo 😀

Já bych u Vodafone i zůstal, ale dělám na stožárech, komínech, vysílačích a je pro mě jednodušší a bezpečnější si mobil nahoru netahat.. Je škoda, že Vodafone není prostě upřímný..

• Centrum péče
V 13. 10. 2023 v 13:35, Tomik napsal:

A jak to, prosím, vypadá s OneNet a podporou Galaxy Watch 6? 

Je ve hře varianta, že s podporou Apple Watch spustíme vše kompletně. Minimálně se o to budeme snažit.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

@Ondra - Vodafoneuž můžete říci přesným termín?

protože mě zaráží a udivuje, že Vodafone zvládá vydávat nové tarify ale onenumber pro AW ne 😮 

je to už od Vodafone velmi trapné a směšné 😕 

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Centrum péče

Můžu se pouze odkázat na první zprávu, kterou jsem sem přidal: https://www.techforum.cz/topic/60991-esim-duplikace-sim-s-identickým-telefonním-číslem/?do=findComment&comment=466018.

Já chápu určitou netrpělivost, na druhou stranu toto je důvod, proč se bráníme dopředu říkat nějaké odhady, protože i když odpověď zpřesníme, tak přijdou další a další otázky. Víc to ale před spuštěním opravdu nemůžeme upřesnit. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Návštěvník Dredtatum

LOL. Přitom stačí napsat např. Máme to předbězně naplánované na 30. října, ale uvidíme jak to stihnem, počítejte spíš během listopadu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...