Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nevím, každopádně jim od té doby blbne web OneNumber.. Tak držím palce, já už mám stejně vygenerovaný kód přenosu a budu u T-Mobile

Bude vtipné číst toto téma třeba za 5 let. Bude to podobné, jako když si teď přečtete fórum, kde se řešil třeba update Android 2.1 🙂

Upraveno uživatelem Purple

Odesláno

web Vodafone právě teď ...image.thumb.png.f0cd4f1b5cf04593edc0bee98186aa53.pngtaké se mi dodatečně teď objevil update ohledně dat operátora a změnilo to lehce informace na obrazovce k nastavení AWC, opravdu se něco děje... 

Odesláno

Ja vidim toto na webu. image.thumb.png.7e4dbdfda46c4c684c155fd0ecf45453.png

Odesláno

@kamoljá také 🙂 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

objednávku mám, e-sim ke stažení ready taky, ale server má nějaké problém... nemohu tedy dokončit

Odesláno

A Vodafone stále mlčí, prostě klasika. Stejne jako u Voyo a Samsung hodinek.. K smíchu

Odesláno

@mmichelpřetížený systém? 😮 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

spouštějí to v tichosti a na prvních to ladí.. až to bude plně funkční, tak vydají tiskovku

Upraveno uživatelem mmichel

Odesláno

mě to píše že můj účet VF CZ není způsobilý pro aktivaci mobilního připojení pro Apple watch 😄 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

a to už si stáhl esim? 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague