Odesláno 25. října 2023 1 rok Nevím, každopádně jim od té doby blbne web OneNumber.. Tak držím palce, já už mám stejně vygenerovaný kód přenosu a budu u T-Mobile Bude vtipné číst toto téma třeba za 5 let. Bude to podobné, jako když si teď přečtete fórum, kde se řešil třeba update Android 2.1 🙂 Upraveno 25. října 2023 1 rok uživatelem Purple
Odesláno 25. října 2023 1 rok web Vodafone právě teď ...také se mi dodatečně teď objevil update ohledně dat operátora a změnilo to lehce informace na obrazovce k nastavení AWC, opravdu se něco děje...
Odesláno 25. října 2023 1 rok @kamoljá také 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 25. října 2023 1 rok objednávku mám, e-sim ke stažení ready taky, ale server má nějaké problém... nemohu tedy dokončit
Odesláno 25. října 2023 1 rok A Vodafone stále mlčí, prostě klasika. Stejne jako u Voyo a Samsung hodinek.. K smíchu
Odesláno 25. října 2023 1 rok @mmichelpřetížený systém? 😮 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 25. října 2023 1 rok spouštějí to v tichosti a na prvních to ladí.. až to bude plně funkční, tak vydají tiskovku Upraveno 25. října 2023 1 rok uživatelem mmichel
Odesláno 25. října 2023 1 rok mě to píše že můj účet VF CZ není způsobilý pro aktivaci mobilního připojení pro Apple watch 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.