Odesláno 17. října 2023 1 rok Takových předběžných termínů kdo to nevyšlo už byla strašná spousta, takže se vůbec nedivím Ondrovi že nic víc nechce prozrazovat, i když chápu že zrovna to zprovoznění Apple watch je nekonečné, T-Mobile už ho má více než dva roky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. října 2023 1 rok Tak když už mají banner všude možně tak je to otázka spíš dní. - - - - Praha
Odesláno 17. října 2023 1 rok Někde se neveřejně říká ze to prý má vyjít s aktualizaci iOS 17.1 a watchOS 10.1. V pondělí Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 18. října 2023 1 rok zatim jsem nikde banner nevidel 😀 Jak psal Ondra, nekolik tydnu. To je siroky pojem 😄 Takze porad se jen mlzi no.
Odesláno 18. října 2023 1 rok Můj Vodafone > Nabídky Vám na míru > AW Již brzy Také tipuji s releasem 17.1, myslím, že spíš v úterý - - - - Praha
Odesláno 18. října 2023 1 rok 12 hours ago, kautskym said: Někde se neveřejně říká ze to prý má vyjít s aktualizaci iOS 17.1 a watchOS 10.1. V pondělí tusim, ze datum vydani je 24.rijna a to je utery 🙂 6 minutes ago, retron said: Můj Vodafone > Nabídky Vám na míru > AW Již brzy Také tipuji s releasem 17.1, myslím, že spíš v úterý tam pristup nemam no. Mam oneNet cislo, takze je mozne, ze oneNet cisla nebudou podporovane i tak a zase utru 😄 Samsung watche s oneNet cislem, taky jeste nejdou. 19 hours ago, Ondra - Vodafone said: Můžu se pouze odkázat na první zprávu, kterou jsem sem přidal: https://www.techforum.cz/topic/60991-esim-duplikace-sim-s-identickým-telefonním-číslem/?do=findComment&comment=466018. Já chápu určitou netrpělivost, na druhou stranu toto je důvod, proč se bráníme dopředu říkat nějaké odhady, protože i když odpověď zpřesníme, tak přijdou další a další otázky. Víc to ale před spuštěním opravdu nemůžeme upřesnit. no pisete, ze zavedete prodej apple watch cellular pritom AW ultra uz prodavate normalne 🙂
Odesláno 18. října 2023 1 rok Take mne to cekani uz nebavi, porad jen sliby, ale u konkurence si clovek uziva AWC uz dlouho. Davam tomu cas do konce tohoto mesice, jak mi rikali na retencni lince, a pak prechazim se vsemi 5 cisly ke konkurenci. Upraveno 18. října 2023 1 rok uživatelem mmichel
Odesláno 19. října 2023 1 rok https://www.letemsvetemapplem.eu/2023/10/19/exkluzivne-vodafone-spusti-v-cr-jiz-brzy-podporu-apple-watch-lte/ Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. října 2023 1 rok Tak jak to vypadá? Bude to dneska s updatem hodinek na verzi 10.1? Vodafone by alespoň mohl sdělit, zda ano či ne.
Odesláno 24. října 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, naše vyjádření zůstává stále stejné tak, jak psal @Ondra - Vodafone, opravdu pro vás víc informací nemáme. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.