Odesláno 10. února 2024 1 rok Ahoj, také vám zmizelo z můj vodafone okno onenumber? 😮 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. dubna 2024 16. dub Vodafone přidal 15.4.2024 mezi chytré hodinky podporující naklonované číslo na eSIM další model. Jedná se o loni uvedené chytré hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE na platformě Wear OS. Služba umožňující využívat stejné telefonní číslo jako na telefonu také pro hodinky, a tím pádem je používat k volání a datování mimo dosah telefonu, má název OneNumber. Vodafone si za ni účtuje měsíční paušál 99 Kč, do konce dubna ale platí zvýhodnění na tři měsíce zdarma. více tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. října 2024 31. říj @Veronika - Vodafone jen ať víte nefunguje Vám portál onenumber již 4 dny Upraveno 31. října 2024 31. říj uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. října 2024 31. říj Centrum péče @kautskymPrávě jsem to zkoušel a do portálu jsem se přihlásil bez potíží. Zkuste se podívat do https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-nefunkcni-portal/, jsou tu vypsané různé příčiny a co s tím. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 7. listopadu 2024 7. lis Tady v Českým Kocourkově jsou ceny oprátorů snad nejvíc předražený a přitom jsou stolet za opicema !!: https://www.swisscom.ch/en/about/news/2017/04/20170419-mm-geraete-mit-abo-gleichzeitig-nutzen.html
Odesláno 7. listopadu 2024 7. lis A jaký je rozdíl oproti One number? Také mám jeden tarif v mobilu, hodinkách a notebooku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.