Odesláno 23. března 2022 3 roky Zdravím, Přešel jsem z 500mbs internetu na 1gb, ale tímto přechodem je pro mě prakticky nemožné stahovat z ulozto, webshare, fasthare. Rychlost stahování je kolem 2mbs. Před přechodem jsem stahoval cca 35mbs. Při měření rychlosti to ukazuje cca 400mbs Zkoušel jsem i přes kabel a rychlost stahování stále klesá a prakticky není možné stáhnout větší soubor. Naopak když dám stahovat přes ps5 tak stahuje plnou rychlostí. Poradite co s tím?
Odesláno 23. března 2022 3 roky Tak, asi bych kontaktoval Vodafone. Je zvláštní, že ps5 vám stahuje takto rychle. Asi bude problém buď někde v nastavení počítače. Nebo, asi vám vyměnili modem za Vodafone station. Neinstaloval jste si třeba antivirus. Nebo něco podobného? Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 25. března 2022 3 roky V 23. 3. 2022 v 6:16, Lukas napsal: Zdravím, Přešel jsem z 500mbs internetu na 1gb, ale tímto přechodem je pro mě prakticky nemožné stahovat z ulozto, webshare, fasthare. Rychlost stahování je kolem 2mbs. Před přechodem jsem stahoval cca 35mbs. Při měření rychlosti to ukazuje cca 400mbs Zkoušel jsem i přes kabel a rychlost stahování stále klesá a prakticky není možné stáhnout větší soubor. Naopak když dám stahovat přes ps5 tak stahuje plnou rychlostí. Poradite co s tím? Zkoušel jste test od VF? http://speedtest.dkm.cz/ Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.